Răsturnare de situație în cazul Cazinoului din Constanța. Licitația, contestată din nou

Răsturnare de situație în cazul reabilitării Cazinoului din Constanța. Societatea Eldiclau a depus, astăzi, o altă contestație privind reabilitarea clădirii, cu doar cateva ore înainte de expirarea termenului de contestare.

D.S., luni 28 octombrie 2019 , 18:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”După zeci de ani de aşteptare, mâine, unul dintre simbolurile României, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut. Guvernul nostru a reuşit în ciuda multor contestaţii, să pregătească în detaliu proiectul astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat”, a declara, azi, Viorica Dăncilă.

Pe seară însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu a declarat pentru cotidianul „Ziua de Constanța” ca societatea Eldiclau a depus astăzi, o alta contestatie privind reabilitarea Cazinoului Constanța, cu doar cateva ore inainte de expirarea termenului de contestare.

Citeste si: Bunuri contrafăcute, confiscate la Constanța. Valorează peste 1,1 milioane lei

Contestatia a fost depusa și la Consiliul Național de Soluționare a Contestatiilor și la Curtea de Apel, ceea ce il impiedica mâine pe oficialul de la dezvoltare sa semneze contractul cu firma castigatoare pînă în momentul soluționării.

Cu toate acestea, vicepremierul va veni marti la Constanta pentru a pezenta o cronologie a licitației, a mai precizat acesta, dar și din respect pentru constânțeni.

Citeste si: Jaf armat la un cazinou din Piteşti

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si