Răsturnare de situaţie în cazul Mariei, românca ucisă în Spania. În 2015 a fost judecată pentru trafic şi posesie de droguri

Noi detalii în cazul româncei asasinate în faţa casei în care locuia cu familia în Spania.

Author: M. P. sâmbătă 24 noiembrie 2018 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţiştii spanioli continuă să meargă pe ipoteza că românca este o victimă nevinovată a unei răzbunări între traficanţi de droguri. În 2015, ea a fost judecată pentru trafic şi posesie de droguri. Iubitul ei a fost condamnat în acest dosar. Ea a fost achitată.

În 2015, în spatele casei în care locuia Maria cu părinţii şi sora sa a fost descoperită o adevărată plantaţie de marijuana, fiind confiscate 90 de kg de canabis.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că iubitul său, în vârstă de 70 de ani, era vinovat şi a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare. În primăvara acestui an, el urmează să fie eliberat. Oamenii legii au stabilit că Maria nu avea nicio legătură cu activităţile iubitului ei şi a fost achitată.

Poliţiştii spanioli cred că Maria a fost asasinată ca un gest de răzbunare adresat iubitului, fiind practic o victimă nevinovată în războiul dintre traficanţii de droguri. Aceasta e prima pistă, dar abc.es scrie că fata însăşi ar putea fi victima răzbunării şi poliţia încearcă să stabilească ce legături avea ea cu lumea drogurilor.

Joi, iubitul Mariei a venit însoţit de poliţişti la casa în faţa căreia a fost asasinată românca. Bărbatul, scrie presa iberică, era vizibil afectat şi a stat minute bune de vorbă cu familia Mariei, mai ales cu Sorina, sora acesteia.

Vă reamintim că Maria a fost împuşcată în faţa casei în care locuieşte cu sora şi părinţii, în Spania. Tânăra şi sora sa au fost la cumpărături şi când s-au întors acasă, au parcat maşina în curtea casei. Cele două fete s-au dat jos şi au intrat în casă. Ulterior, Maria s-a întors la maşină să ia unele bagaje. Acela a fost momentul prielnic pentru doi indivizi mascaţi, ascunşi în întuneric, să o atace. Au tras un singur glonţ de aproape şi au nimerit-o pe Maria direct în inimă. Familia a chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si