Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul poliţistului pedofil! Documentul care lămureşte complet situaţia lui Eugen Stan
Actual

Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul poliţistului pedofil! Documentul care lămureşte complet situaţia lui Eugen Stan

13 ian 2018

Detalii halucinante au ieşit la iveală, în ultimele zile, despre poliţistul pedofil, dar acestea sunt departe de a se opri.

Conform unui document făcut public la Antena 3, ce datează din 10 decembrie 2016, incidentul din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan, a fost raportat. 
 
În acest document se arată faptul că ministerul de Interne a sesizat existenţa agresiunilor sexuale săvârşite de un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluţiile date de şefii Poliţiei.
 
Mai mult de atât se pare că rezoluţia este făcută chiar de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Citeste si: Adevărul despre moartea tinerei insarcinate, care a fost plimbata prin patru spitale! Medicii legişti au terminat necropsia

Citeste si: Clipe grele pentru Dan Ciotoi: "Am cancer"

Citeste si: Mama disperata, injunghiata in inima in tatal fetitei sale! Sunt ultimele clipe cu fetita ei: "Fata a fost abuzata, se dezbraca si se uita la filme porno cu ea in brate"

 

 
Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliţiei Capitalei, iar conducerea Poliţiei Capitalei a trimis cazul la Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia 18, unde acesta s-a făcut pierdut. 
 
Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informaţii al MAI apare oficial informaţia că un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală, mai scrie Antena 3. 
 
Preluare wowbiz.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook