Firea este nemulțumită de faptul că investițiile uriașe în CSM București nu s-au văzut și în rezultatele echipelor de la club. Vinovată o găsește pe Gabriela Szabo. Conform fanatik.ro primarul general consideră că salariile uriașe plătite în special la secția de handbal feminin nu se rentează și vrea cu orice preț să demită directorul general al clubului.

Război între Gabriela Firea și Gabriela Szabo. Primarul Capitalei vrea să o demită pe Szabo de la CSM București

Primarul Capitalei suține de asemenea că Szbao trebuia să reducă costurile clubului. Potrivit fanatik, Gabriela Szabo a demis din funcție câțiva apropiați ai Gabrielei Firea din club, fapt care nu a fost pe placul primarului general. Se pare că deși Szabo a aflat că persoanele demise erau cunoștințe ale primarului, nu a renunțat la idee.

Citeste si: Monica Pop, reacție tranșantă în cazul decesului Cristinei Țopescu:"Știu bine ce lua!"

Bugetul a fost tăiat la jumătate în primele 6 luni din 2019, astfel s-au închis mai multe secții, precum: rugby, volei și canoe.

Gabriela Szabo a transmis că nu vrea să demisioneze de la CSM București. Postul a fost câștigat prin concurs de fosta campioană mondială și olimpică la atletism. Primarul General al Capitalei a oprit bugetul către CSM cu speranța că Szabo va pleca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Război între Gabriela Firea și Gabriela Szabo. Primarul Capitalei vrea să o demită pe Szabo de la CSM București

Citeste si: Surse IML: Inima Cristinei Țopescu, cel mai deteriorat organ din corp

La rândul ei, Szabo a oprit plățile către unii apropiați ai lui Firea care sunt sub contract cu CSM București: manageri, administratori ai unor săli în care se pregătesc sportivii CSM și alți angajați, neplătiți de luni de zile.

Război între Gabriela Firea și Gabriela Szabo. Primarul Capitalei vrea să o demită pe Szabo de la CSM București

Citeste si: VIDEO| Moartea Cristinei Țopescu. Când vor fi gata analizele toxicologice și când va fi incinerată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si