Bia Khalifa a mărturisit faptul că Fulgy a avut un comportament nepotrivit cu toate iubitele sale, dar și cu părinții lui.

Războiul declarațiilor continuă între Bia Khalifa și Fulgy

”Fulgy nu știe decât să jignească așa cum a făcut cu mine, cu fosta lui, cu părinții lui, dacă dați o căutare pe Google găsiți cum Fulgy și-a făcut părinții în ultimul hal, chestie pe care eu n-am făcut-o.

Citește și: VIDEO- Fulgy, reacție după ce Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui: „Eu știu că sunt Justin Bieber”

Omul știe doar să mintă, să jignească și da, într-adevăr ordinul de restricție s-a ridicat pentru că el mi-a scris de pe un cont fake și nu s-a pus în considerare, noi ne-am judecat pe ordinul de restricție care are legătură doar cu mesajele de amenințare din seara aia. Oricum el m-a amenințat mereu și când eram împreună, de asta n-am mai vrut să fiu cu el”, a spus Bia Khalifaîn exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce a declarat Bia Khalifa despre veniturile lui Fulgy

Blondina a afirmat faptul că Fulgy nu ar avea vreun venit și că trăiește din banii părinților. Aceasta susține că nu el a întreținut-o, ba chiar mai mult, el i-ar fi furat bani din geantă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Bia Khalifa a ajuns la poliție din cauza amenințărilor lui Fulgy, fostul ei iubit

”El spune așa de toate fostele lui, problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maica-sa, pe taică-so, el nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic, se bucură degeaba. La procesul penal se va vedea că legea e lege”, a mai zis Bia Khalifa.

Bia Khalifa susține că Fulgy ar avea probleme psihice

Blondina a spus că-i este milă de Fulgy și de starea lui fizică și psihică. Ea a mai spus că Fulgy a fost internat la Spitalul 9, Obregia.

Citește și: Bia Khalifa aruncă bomba după despărțirea de Fulgy! „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Eu sunt ok, îmi văd de viața mea, el vorbește doar despre mine că dacă ar vorbi despre el nu l-ar asculta nimeni. În doi ani de zile nu s-a vorbit despre el, iar eu l-am dezgropat din morți, așa că să-mi zică mulțumesc în genunchi”,

a mai afirmat Bia Khalifa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si