Razboiul intre fratii Dolanescu a luat sfarsit. Judecatorii au decis cum sa imparta averea lui Ion Dolanescu intre cei doi frati

Dupa 8 ani de scandal neintrerupt, razboiul din familia Dolanescu ia sfarsit. Judecatorii au decis cum isi vor imparti mostenirea cei doi baieti ai lui Ion Dolanescu. Nu va imaginati cat are sa-i plateasca Ionut lui Dragos pentru a pastra casa parinteasca si veniturile din drepturile de autor!

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D joi 27 iulie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In sfarsit e liniste in familia celebrului cantaret de muzica populara Ion Dolanescu. Dupa 8 ani in care s-au certat in continuu pe avere, cei doi fii au ajuns la un acord...fortati oarecum de magistratii Tribunalului Bucuresti.

GHEORGHE GHEORGHIU, AVOCAT IONUT DOLANESCU: In lotul lui Dragos Dolanescu este vila de la Sinaia, sunt doua terenuri mari la Tunari, e vorba de alte proprietati imobiliare apartinand lui

Ion Dolanescu.

Lui Ionut Dolanescu ii ramane, insa, celebra casa parinteasca din centrul Bucurestiului.

Ionut Dolanescu: "Este si o legatura de suflet cu aceasta casa in care am copilarit, aici in strada Caimatei mult-disputata in procesul cu fratele meu, Dragos"


Cat despre cantecele indragitului interpret de muzica populara, acestea i-ar ramane tot lui Ionut. Pentru ele, insa, va trebui sa plateasca aproape 50 de mii de euro.

GHEORGHE GHEORGHIU, AVOCAT IONUT DOLANESCU:  E vorba de cantecele compuse si interpretate de Ion Dolanescu, care au fost estimate de instanta la circa 115 mii de euro.

In total, Ionut va trebui sa-i achite fratelui sau o suta de mii de euro pt a echilibra balanta. O suma acceptabila, spun ambele parti, care in urma cu doua luni se certau pe valoarea unei sobe in fata careia se fotografia maestrul Ion Dolanescu.

Elisabeta Aron, avocat: Soba aceea lipsea total din raportul de expertiza si instanta a dispus completarea expertizei si cu valoarea acelei sobe.

 

Pentru a se inchieia socotelile intre cei doi, Ionut Dolanescu trebuie sa-si achite obligatiile in maximum 3 luni de zile.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si