Vești bune pentru internauți. Marck Zuckerberg a declarat că în cel mai scurt timp va lansa o opțiune în aplicația WhatsApp. Acest mesaj a bucurat pe toată lumea.

Citeste si: Preţ motorină şi benzină azi: Ce evoluţii se înregistreată la benzinăriile din România?

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații din mediul online. Instituții, grup cu familia sau amicii, cu toții aleg să folosească aplicația.

Numeroși utilizatori folosesc WhatsApp-ul pentru a comunica mai repede și mai eficient.

Vești bune pentru cei care folosesc WhatsApp

Pentru că este o aplicație folosită la scară largă, îmbunătățirile vin de la o zi la alta. Mai concret, recent, Mark Zuckerberg, a dezvăluit că WhatsApp o să aibă opțiunea de reacții, așa cum este posibil la Messenger, Facebook sau Instagram.

Conform anunțului făcut pe rețelele de socializare de Mark Zuckerbrg, sunt disponibile doar cinci reacții: inima, fața care râde, fața uimită, fața care cere scuze și cea cu mâinile încrucișate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este o metodă de mulțumire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

reacții pe whatsapp

De acum poți reacționa la mesajele de pe Whatsapp.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Se anunță noi scumpiri la gaze. Efectul nedorit al plafonării de prețuri

Zuckerberg nu s-a oprit doar la a lansa acest pont, ci din contră, a explicat pe larg cum pot fi folosite reacțiile despre care tocmai a vorbit ca fiind o nouă opțiune a aplicației WhatsApp.

În aceste momente, unii utilizatori pot să se folosească de noua opțiune, însă, acesta a anunțat că momentan nu este la scară largă, urmând ca zilelele următoare, fiecare utilizator să insereze o reacție la un mesaj.

Citeste si: Comisia Europeană cere lămuriri de la WhatsApp despre protecția datelor

Procedura se face instantaneu, atingând și menținând apăsat mesajul la care vor să reacționeze, la fel cum este și pe celelalte rețele de socializare.

Citeste si: Cine este românul care i-ar fi ajutat pe hackerii ruși de la Killnet să spargă multiple site-uri ale României: „A fost găsit în Marea Britanie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si