Record de mașini abandonate ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1: „Nu voi mai permite...”

Primăria Sectorului 1 a luat măsuri dure în ceea ce privește mașinile abandonate care ocupau inutil trotuarele sau locurile de parcare.

Author: M.A. joi 30 decembrie 2021 , 13:11

Record de mașini abandonate ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1: „Nu voi mai permite...”

Record de mașini abandonate ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1: „Nu voi mai permite...”

[Sursa foto: primariasector1.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Toleranță zero pentru mașinile abandonate

Astfel, în anul 2021, din ordinul Primăriei Sectorului 1, autoritățile au ridicat nu mai puțin de 287 de mașini abandonate, cu 20 mai multe decât au fost ridicate în Sectorul 1 în ultimii trei ani. 

În total, în anii 2018, 2019 și 2020, în Sectorul 1 au fost ridicate prin dispoziție de primar un număr de 267 de rable.

La cele 287 de autoturisme care au fost ridicate în 2021 de către Poliția Locală a Sectorului 1, prin dispoziție de primar, se adaugă și 1.563 de rable care au fost ridicate de proprietari în urma somării acestora de către primărie.

Citeste si: Accident grav pe E85, în Vrancea. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit. Două persoane și-au pierdut viața, iar o persoană a fost grav rănită- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou protocol încheiat de Sectorul 1 cu Romprest în războiul gunoaielor

Mai multe locuri de parcare în Sectorul 1

Odată cu aceste măsuri, în Sectorul 1, în anul 2021, au fost eliberate 1.850 de locuri de parcare care erau ocupate de autoturisme abandonate. 

"Nu voi mai permite ca Sectorul 1 să devină un cimitir de mașini abandonate. Bucureștiul se confruntă cu o criză a locurilor de parcare care poate fi atenuată prin eliberarea domeniului public de aceste autoturisme. Am cerut Poliției Locale să intensifice operațiunea de eliberare a străzilor, trotuarelor și locurilor de parcare de mașini abandonate și rezultatele se văd: în 2021 au fost ridicate mai multe autoturisme decât în ultimii trei ani. Această acțiune va continua și în anul 2022 pentru a reda domeniul public oamenilor" ,  afirmă primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Citeste si: VIDEO| Factura la întreținere, de TREI ori mai mare în această iarnă! Anunțul făcut de primarul Nicuşor Dan
Această acțiune, pe lângă locurile de parcare eliberate, aduce bani la bugetul local, prin valorificarea mașinilor abandonate la fier-vechi. Anul acesta, din cele 287 de mașini abandonate ridicate prin dispoziție de primar, un număr de 176 de rable au fost vândute la REMAT.

Citeste si: Un nou maraton de vaccinare va fi organizat weekendul acesta la Romexpo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si