Regina Elizabeth II, în vârstă de 94 de ani, fotografiată călare în curtea palatului Windsor

Regina Elizabeth II, în vârstă de 94 de ani, a fost fotografiată călare în curtea palatului Windsor, aceasta fiind prima apariţie a ei după ce s-a plasat în autoizolare.

M.A., luni 01 iunie 2020 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Imagini cu regina plimbându-se călare prin grădinile castelului Windsor, unde se află alături de prinţul consort Philip, au fost difuzate de Palatul Buckingham şi publicate pe pagina de Facebook a familiei regale.

Citeste si: MAE: 620 de cetăţeni români aflaţi în Regatul Ţărilor de Jos, Franţa şi Spania au revenit în ţară cu curse Tarom

„Regina este fotografiată călărindu-l pe Fern, un ponei în vârstă de 14 ani, în parcul Windsor, în acest sfârşit de săptămână. Majestăţii Sale i-a făcut plăcere încă din copilărie să călărească şi este preocupată îndeaproape de bunăstarea cailor pe care îi deţine pentru reproducere, echitaţie şi curse”, este mesajul care însoţeşte fotografiile.

Citeste si: ANPC: Sunt 32 de tipuri de măşti care nu au trecut testele europene privind calitatea

Alături de pozele recente au fost publicate şi trei mai vechi.

Cea mai recentă imagine oficială cu regina Elizabeth II data din 19 martie. Ea a fost realizată la ieşirea din Palatul Buckingham, în drum spre Windsor.

Citeste si: Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

În această perioadă, ducii de Cambridge şi copii lor se află în reşedinţa din Norfolk, iar prinţul Charles şi soţia lui, Camila, în Scoţia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si