Reguli noi pentru studenți în anul universitar 2021-2022 : Cazarea și participarea la cursuri, permise doar pe baza certificatului verde

În tot mai multe facultăți din țară, vaccinarea a devenit obligatorie. La Academia de Studii Economice din București, cine vrea la cămin, trebuie obligatoriu să fie vaccinat sau testat. Studenţii intră doar la seminarii, la cursuri rămân toţi în online. Mai precis, propunerea este ca în momentul în care vin fizic la facultate, atât studenţii, cât şi angajaţii să prezinte şi certificatul verde digital.

Author: Alexandra Costea miercuri 15 septembrie 2021 , 14:38

Reguli noi pentru stundenți în anul universitar 2021-2022 : Cazarea și participarea la cursuri, permise doar pe baza certificatului verde
Cazarea și participarea la cursuri sunt permise doar pe baza certificatului verde[Sursa foto: unsplash.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rând pe rând, facultățile au început să spună condițiile în care se va desfășura noul an universitar.

La Academia de Studii Economice din București,studenții vor participa fizic doar la seminarii, la cursuri rămânând toţi în mediul online. Cei care optează pentru cazarea la cămin, sunt nevoiți să fie vaccinați sau testați, din bugetul propriu. Cât de des? Nu se ştie momentan. Oricum ar fi, trebuie să fie separaţi cei vaccinaţi de cei nevacinaţi.

Citeste si: Se schimbă directorii de școli. Care este procedura de înscriere în concurs

Universitatea din București va lua mâine decizia finală

La Universitatea din Bucureşti, mâine se ia decizia finală. Propunerea care se ia în calcul şi care deja a fost contestată de studenţi este aceea ca angajaţii instituţiei şi cursanţii să prezinte, pentru seminariile şi laboratoarele care se vor desfăşura cu prezenţă fizică, la intrarea în universitate, certificatul verde digital.

Citeste si: Când încep facultăţile în anul universitar 2021-2022?

Politehnica nu a luat încă o decizie

La Politehnica, conducerea se mai gândeşte cu privire la modul în care vor începe cursurile. În ţară, se ştie deja că multe oraşe oferă cazare gratuită pentru studenţii facultăţilor, doar dacă sunt vaccinaţi.

Citeste si: Mesajul unei profesoare din Buzău i-a șocat pe părinți. Ce le-a transmis aceasta la început de an școlar


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si