Restaurante închise în 12 localităţi, după creşterea numărului de cazuri de COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis să restricţioneze sau să menţină restricţiile privind desfăşurarea unor activităţi comerciale, precum cele din restaurante şi săli de jocuri de noroc, în 12 localităţi unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori.

Georgiana Balaban, marți 29 septembrie 2020 , 15:09

restaurante închise din cauza covid 19
Restaurante închise în Hunedoara.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Prefecturii Hunedoara, restricţia intră în vigoare imediat şi se aplică pentru mai multe activităţi comerciale.

Coronavirus închide restaurantele în Hunedoara

restaurante închise din cauza covid 19
Restaurantele se închid în Hunedoara.[Sursa foto: PixaBay]


”Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, a restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor”, se arată în comunicat.

Citeste si: VIDEO - Românii vin acasă. O tânără a deschis salon de cosmetică

Citeste si: Starea de urgență, reintrodusă în două țări din Europa de Est

Citeste si: Coronavirus România 28 septembrie 2020. 1.271 de cazuri noi de COVID-19

Cele 12 localităţi sunt: Petroşani, Băieşti (comuna Pui), Câmpu lui Neag (Uricani), Dâncu Mic (comuna Mărtineşti), Fintoag (comuna Lăpugiu de Jos), Galaţi (comuna Pui), Livadia (comuna Baru), Mihăileni (comuna Buceş), Obârşa (comuna Tomeşti), Pricaz (comuna Turdaş), Subcetate (comuna Sântămărie Orlea), comuna Toteşti.

Citeste si: Cât costă un vaccin antigripal în România

În 16 localităţi din judeţul Arad se închid restaurantele şi cafenelele, după ce au crescut cazurile de COVID - 19

Din cauza numărului mare de cazuri depistate cu COVID - 19, în 16 localităţi din judeţul Arad restaurantele şi cafenelele vor fi închise pentru 7 zile. De asemenea, a fost modificat şi scenariul de desfăşurare a cursurilor în unele şcoli.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a dispus suspendarea activităţii cu publicul pentru 7 zile în 16 localităţi din judeţul Arad.

Rrestricțiile au intrat în vigoare din 16 septembrie, la Arad

”Având în vedere incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localităţile judeţului Arad unde a fost depăşit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activităţii cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 16.09.2020 şi până la data de 22.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localităţi: Sebiş, Almaş, Bocsig, Buteni, Cărand, Conop, Gurahonţ, Iratoşu, Livada, Moneasa, Şofronea, Tauţ, Vărădia de Mureş, Vârfurile, Vinga şi Zăbrani”, se arată în hotărârea CJSU.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si