Reţetă de post. Ingrediente (pentru 6 porţii):

1 varză de 600-700 g
4 cepe
250 gr orez cu bobul scurt
1 lingură de pastă de tomate

Citeste si: Rețete de post de la Mănăstirea Prislop. Cum prepară măicuțele ciorba de fasole și ciupercile la cuptor

sare, o linguriţă de paprikă, piper negru, chimen
200 ml ulei
puţină zeamă de lămâie

Reţetă de post. Mod de preparare:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Toni Greblă, întrebat despre imaginile în care apare alături de omul lui Călin Georgescu: „Întrebați porcul”- antena3.ro

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis: ”Am avut o discuție aprofundată cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen”- stirileprotv.ro

Se îndepărtează frunzele exterioare şi se taie varza în bucăţi mari. Se căleşte ceapă şi, când se rumeneşte, se adaugă în tavă varza şi se amestecă cu ceapă şi uleiul.

Reţetă de post

Citeste si: Ardei umpluți de post. Cea mai gustoasă rețetă mănăstirească

Reţetă de post. Se adaugă un litru de apă şi sărea, se acoperă tava şi se măreşte flacăra.

După o jumătate de oră adăugăm şi orezul pe care, în prealabil, l-am spălat şi l-am lăsat puţin la înmuiat. După un sfert de oră se adaugă şi pastă de tomate precum şi condimentele. Se mai lasă mâncarea la fiert încă puţin, amestecând continuu. Luăm tava de la foc mai devreme şi o lăsăm acoperită, pentru că orezul să absoarbă zeama. Atunci turnăm sucul de lămâie şi amestecăm din nou.

Reţetă de post

Citeste si: Salata orientală. Cum se prepară cea mai delicioasă salată orientală. Rețetă specială cu un ingredient secret

Reţetă de post. Acest fel de mâncare se poate pregăti şi fără ulei.

Sursa: bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si