Chiftele. Cele mai grave greșeli pe care le fac gospodinele atunci când gătesc chifteluțe

Chiftele. Vă prezentăm cele mai grave greșeli pe care le fac gospodinele atunci când gătesc chifteluțe. Iată care sunt cele mai grave greșeli pe care le fac gospodinele:

R.B., vineri 15 noiembrie 2019 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chiftele. Alegeți carnea cu un procent redus de grăsime. Dacă alegeți o carne slabă, riscați să obțineți niște chifteluțe foarte uscate. Cel mai bine este să amestecăm 75% carne de vită cu 25% carne de porc.

Chiftele

Chiftele. Uitați de ingredientele de bază. Usturoiul este unul dintre ingredientele de bază. De asemenea, pâinea înmuiată în lapte este esențială pentru niște chifteluțe gustoase.

Chiftele

Chiftele. Ar trebui să punem oul în chifteluțe? Oul ajută la legarea compoziției, deci este esențial pentru niște chifteluțe reușite, scrie bzi.ro.

Salata orientală. Cum se prepară cea mai delicioasă salată orientală. Rețetă specială cu un ingredient secret

Salata orientală este preferată de multe persoane, se prepară ușor și este foarte sățioasă. Salata orientală poate fi un fel de sine stătător sau o garnitură (alături de fripturi).

Salata orientală. Cred că fiecare familie are propria rețeta de salată orientală (ca și de salată de boeuf). Unii pun și murături în ea (castraveciori, gogoșari), alții nu pun ouă fierte. Rețeta pe care v-o propunem astăzi conține și ton. E așa de simplă și iese o salată atât de gustoasă, că ar fi păcat să nu o încercați. Spor la gătit! VEZI AICI REȚETA

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si