Rezultate alegeri locale 2020. Orban: Mă bucur enorm că am eliberat Bucureştiul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seară, după anunţarea exit poll-urilor, că alegĂătorii au ales PNL pentru calitatea candidaţilor şi a programelor acestora. ”Mă bucur enorm că am eliberat Bucureştiul”, a afirmat Ludovic Orban.

Mircea Pop, duminică 27 septembrie 2020 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”De la Revoluţie până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD-ul fără drept de apel. Le mulţumesc tuturor colegilor mei din echipa de campanie, le mulţumesc tuturor colegilor din ţară, echipele judeţene şi de candidaţi care au făcut o campanie în condiţii extrem de dificile şi care au reuşit ca împreună cu noi să ducă la cel mai spectaculos rezultat al PNL din ultimii 30 de ani. Am câştigat alegerile europarlamentare, cele prezidenţiale fără drept de apel şi iată că astăzi reuşim câştigarea alegerilor locale. Aceste victorii nu ne determină să ne bucurăm în mod excesiv. Ne vom bucura o zi, două, apoi ne apucăm de treabă. Ca premier garantez susţinerea pentru toate programele de dezvoltare serioase, bazate pe investiţii, pe soluţii inteligente în administraţia locală, programe care urmăresc atragerea de investiţii şi de locuri de muncă şi atragerea bunăstării în fiecare administraţie locală”, a afirmat liderul PNL. 

Citeste si: Rezultate Alegeri locale în marile orașe. Exit Poll ora 21.00. Cine va fi primar în Timișoara, Iași, Constanta, Craiova, Brașov

Orban a vorbit şi despre rezultatul din Bucureşti

”Mă bucur enorm că am eliberat Bucureştiul. E o victorie pe care, hai să fim cinstiţi, foarte puţini o aşteptau. E o victorie clară care nu lasă loc de comentariii. bucureşenii în marea lor majoritate şi-au dorit o schimbare. Bucureştenii şi-au dorit să elibereze Bucureştiul de caracatiţa PSD. Victoria lui Nicuşor Dan e o victorie care e rezultatul unui efort depus de Nicuşor Dan vreme de cel puţin 12 ani de zile şi mai ales al unui program realist prezentat într-un mod onest, fără promisiuni deşarte şi angajamente care nu au niciun fel de bază”, a mai declarat Ludovc Orban. 

Liderul PNL a afirmat că ”PNL înregistrează un scor fără precedent”

”Aceste alegeri locale sunt al treilea pas din cei patru paşi importanţi şi vor fi urmate de alegerile parlamentare pe care noi le-am stabilit pentru data de 6 decembrie. Închei prin a transmite către toţi cei care au fost aleşi să înţeleagă votul oamenilor. Oamenii s-au săturat de sărăcie, de minciuni, de lipsa de respect a autorităţilor, oamenii s-au săturat de promisiuni deşarte, oamenii au nevoie de adminsitratori buni, de oameni competenţi şi cinstiţi. Închei prin a vă spune încă o dată tuturor celor care aţi votat – vă mulţumim, aveţi încredere că ce aţi făcut astăzi contribuie la evoluţia în bine a României”, a mai declarat Orban. 

Citeste si: Premierul Orban, la încheierea zilei de vot: „O prezenţă semnificativă, bună. E clar că este o victorie"


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si