Simulare Bacalaureat 2021. Când se afișează rezultatele

Elevii din România au susținut astăzi, 23 martie 2021, a doua simulare a examenului de Bacalaureat. Ei au dat proba scrisă la matematică. Iată când se afișează rezultatele simulării bacalaureatului 2021.

Georgiana Balaban, marți 23 martie 2021 , 14:05

rezultate bacalaureat 2021
Rezultate simulare bacalaureat 2021.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zi mare pentru elevii din țară. Astăzi au susținut proba de simulare a examenului de bacalaureat la matematică. Toată săptămâna aceasta, elevii claselor a XII-a şi a XIII-a susţin simularea pentru examenul de Bacalaureat 2021 care va avea loc, oficial, în vară. Mai exact, bacalaureatul 2021 se va susține în a doua jumătate a lunii iunie.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Matematică şi Istorie. Barem de corectare pe EDU.ro

Probele de simulare a examenului de BAC 2021 au loc în perioada 22-25 martie 2021. Simularea pentru examenul de Bacalaureat 2021 se face, anul acesta, în condiţii speciale, din cauza pandemiei generată de Sars-Cov-2.

Ieri, 22 martie 2021, elevii au dat proba scrisă la Limba şi literatura română. Marţi, pe 23 martie, se dă proba obligatorie a profilului, miercuri, pe 24 martie, se dă proba la alegere a profilului, iar joi, pe 25 martie, se dă proba la Limba şi literatura maternă.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Istorie pentru clasa a 11-a şi a 12-a

Când se afișează rezultatele simulărilor BAC 2021

Rezultatele simulărilor se vor afișa la sfârșitul lunii martie, mai exact pe data de 31.

Aceste rezultate nu pot fi contestate, însă, cei care sunt mulţumiţi de notele obţinute pot solicita ca acestea să le fie trecute în catalog.

rezultate bacalaureat 2021
Simulare Bacalaureat 2021.[Sursa foto: google]

Elevii care susțin probele simulării bacalaureatului 2021 sunt puși în bănci, unul câte unul, și nu este permis accesul colegilor din alte clase. Este una dintre măsurile luate pentru a se evita pericolul infectării cu noul coronavirus. De asemenea, la unităţile de învăţământ s-au mai luat şi alte măsuri în funcţie de legislaţia aflată în vigoare pe perioada pandemiei de coronavirus.

Citeste si: BAREM simulare BAC 2021 Română pentru clasa a 11-a şi a 12-a EDU.ro: Subiecte şi rezolvările corecte!

Din cauza pandemiei COVID-19, în anumite localități, autoritățile au avut posibilitatea de amânare a acestor simulări. Simulările pentru Bacalaureat 2021 pot fi amânate până când rata de infectare scade până la un nivel acceptabil, însă nu mai târzu de jumătatea lunii mai.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba la matematică. Barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau exercițiile și problemele?


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare! S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si