Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare, pe EDU.ro

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. Elevii susţin astăzi simularea la proba obligatorie a profilului: Matematică sau Istorie. Vă prezentăm subiectele la Istorie, publicate de EDU.ro.

Author: Andreea Stoica marți 23 martie 2021 , 10:10

Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro
Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE. Subiecte simulare BAC 2021 Istorie. FOTO

Vezi mai jos care au fost subiectele care au căzut azi la simularea de BAC 2021- Istorie, urmează să fie publicat și baremul de corectare:

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. Examenul la Istorie a început la ora 09:00. Subiectele la simulare BAC 2021 vor fi publicate după încheierea examenului, în jurul orei 11:00.

Baremul de corectare la Istorie simulare BAC 2021 va fi disponibil pe EDU.ro în jurul orei 15:00.

Examenele scrise de simulare pentru probele de la Bacalaureat 2021 au început luni, 22 martie, la ora 9:00, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Simularea examenului de Bacalaureat se reia în acest an, după ce anul trecut probele nu au mai fost susținute din cauza pandemiei.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Matematică: M1, M2, M3 şi M4

Citeste si: Oana Roman, revoltată după ce a văzut cât costă un banal croissant: „Mai scump ca la Paris???”- kanald.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului

Citeste si: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

În școlile aflate în localități în carantină, simulările de BAC 2021 pot fi reprogramate, dar nu mai târziu de 15 mai.

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. Datele transmis de Ministerul Educaţiei

Ieri, 22 martie 2021, s-a desfășurat simularea probei scrise la limba și literatura română din cadrul examenului național de bacalaureat, sesiunea 2021. La această probă au fost prezenți 112.153 de elevi, conform datelor transmise de Ministerul Educaţiei.

Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro
Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro

Nu au putut participa elevii din 78 de unități de învățământ liceal aflate în localități în care rata incidenței cumulate la nivelul localității este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori, reprezentând aproximativ 5% din numărul total de unități.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Matematică şi Istorie. Barem de corectare pe EDU.ro

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. Au fost eliminați 5 candidați din cauza unor tentative de fraudă.

Conform procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, au fost aprobate 76 de solicitări de desfășurare a examenului în condiții speciale (la domiciliu, cu prelungirea timpului de lucru, cu asigurarea unui interpret mimico-gestual).

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. Examenele încep la ora 09:00

Probele din cadrul simulării naționale încep luni dimineața la ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat, potrivit procedurii oficiale de desfășurare a probelor de la simulare. Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8:30.

Pentru cadrele didactice venirea la școală are loc în intervalul 07:00-07:30, dacă sunt membre ale comisiei de evaluare. Profesorii asistenți vin la ora 8:00, iar profesorii evaluatori vin la ora 14:00.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Matematică pentru clasa a 11-a şi a 12-a

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării Bacalaureatului pentru elevii clasei a XII-a/a XIII-a este de trei ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui candidat.

Ministrul Educaţiei, anunţ important

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că 78 de licee din 1.577 nu vor susţine simularea examenului de bacalaureat 2021, având în vedere că se află în zone carantinate, iar astfel sunt afectaţi 7.500 de elevi.

Citeste si: VIDEO. Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu tânăra- kfetele.ro

Citeste si: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro
Subiecte Istorie simulare BAC 2021: Barem de corectare EDU.ro

„Se cunosc şcolile care organizează simularea pentru examenul de bacalaureat. Proba de limba română este programată în cursul zilei de mâine, marţi avem matematică sau istorie, miercuri avem o altă probă şi joi este proba la limba maternă. Sunt 78 de licee în care nu se va susţine săptămâna aceasta examenul de simulare pentru bacalaureat pentru că 37 de licee sunt în Timişoara, sunt 21 de licee în Braşov, sunt 14 licee în judeţul Ilfov şi apoi sunt în Maramureş şi alte judeţe câte un liceu. Deci 78 de licee din 1.577. Este vorba de cinci la sută din numărul de licee, este vorba de cinci la sută din numărul de elevi, circa 7.500 de elevi care nu vor putea susţine simularea deoarece se află în zona carantinate”, a afirmat Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Subiecte Româna simulare BAC 2021: Clasa a 11-a şi a 12-a

Subiecte Istorie simulare BAC 2021. El a precizat că sunt 200-300 de elevi care locuiesc în zone carantinate, dar învaţă în alte zone, care vor putea susţine simularea examenului de bacalaureat, părăsind localitatea cu o declaraţie pe propria răspundere.

Citeste si: Simulare BAC 2021. Avem calendarul examenelor pentru clasa a 11-a şi a 12-a

„Sunt 200-300 de elevi care locuiesc în zone carantinate şi învaţă în zone care organizează simularea. Nu ştim dacă toţi au de gând să meargă la examenul de simulare pentru că este un examen facultativ, nu este un examen obligatori. Dar cei care doresc să meargă mi se pare important să poată merge.(...) O declaraţie că te deplasezi pentur simularea examenului va fi consideră eficientă”, a menţionat ministrul Educaţiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si