Rezultate Edu.ro Evaluare 2021: Au fost publicate notele. Consultă online rezultatele la Evaluare Naţională

Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021. Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională 2021. Consultă online notele!

Author: Andreea Stoica marți 29 iunie 2021 , 10:16

Rezultate Edu.ro Evaluare 2021: Au fost publicate notele
Rezultate Edu.ro Evaluare 2021: Au fost publicate notele
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021. Notele elevilor de clasa a 8-a au fost publicate. Află ce notă ai luat la examenul la Matematică şi Română!

Poţi afla rezultatele la Evaluarea Naţională 2021 pe site-ul evaluare.edu.ro. Pentru a afla nota ta trebuie să introduci codul

pe care l-ai primit în momentul în care ai susţinut probele scrise de la Evaluare 2021. 

Aşadar, potrivit calendarului oficial anunţat de Ministrul Educaţiei, rezultatele la Evaluare Naţională 2021 vor fi anunţate marţi, 29 iunie 2021, în jurul orei 14:00.

Un număr de 131.177 de absolvenți ai clasei a VIII-a, dintre care 12.006 în municipiul București, au fost înscriși pentru susținerea examenului, conform situației centralizate de către Ministerul Educației.

După ora 14:00 se pot depune şi constestaţii. Dacă vrei să îţi recalculezi singur nota, iată subiectele şi baremele de corectare la Română şi Matematică:

Subiecte Română Evaluare Naţională 2021. Barem de corectare

Evaluare Națională 2021. Baremul de corectare la matematică

Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021
Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021

Rezultate Evaluare Naţională 2021 pe judeţe

Alba- Alba Iulia
Arad- Arad
Argeş- Piteşti
Bacău- Bacău
Bihor- Oradea
Bistriţa-Năsăud- Bistriţa
Botoşani- Botoşani
Braşov- Braşov
Brăila- Brăila
Buzău- Buzău
Caraş-Severin- Reşiţa
Călăraşi- Călăraşi
Cluj- Cluj Napoca
Constanţa- Constanţa
Covasna- Sfântu Gheorghe
Dâmboviţa- Târgovişte
Dolj- Craiova
Galaţi- Galaţi
Giurgiu- Giurgiu
Gorj- Târgu Jiu
Harghita- Miercurea Ciuc
Hunedoara- Deva
Ialomiţa- Slobozia
Iaşi- Iaşi
Ilfov- Buftea
Maramureş- Baia Mare
Mehedinţi- Drobeta Turnu Severin
Mureş- Târgu Mureş
Neamţ- Piatra Neamţ
Olt- Slatina
Prahova- Ploieşti
Satu Mare- Satu Mare
Sălaj- Zalău
Sibiu- Sibiu
Suceava- Suceava
Teleorman- Alexandria
Timiş- Timişoara
Tulcea- Tulcea
Vaslui- Vaslui
Vâlcea- Râmnicu Vâlcea
Vrancea- Focşani

Primele rezultate la Evaluare Naţională 2021 vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Când se depun constestaţiile?

Contestațiile la Evaluare Naţională 2021 pot fi depuse în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16:00- 19:00) și 30 iunie (în intervalul orar 8:00- 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. Candidații care depun/transmit contestațiile prin mijloace electronice completează, semnează și depun/transmit tot prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Citeste si: Emoții la Evaluarea Națională 2021

Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 4 iulie.

Comunicarea rezultatelor la Evaluarea Naţională 2021 se face anonimizat

Comunicarea rezultatelor la Evaluare Naţională 2021 obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Media generală obținută în cadrul Evaluării Naționale are o pondere de 80% în calculul mediei de admitere în clasa a IX-a. Absolvenții clasei a VIII-a își vor putea continua studiile în învățământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toți elevii care au finalizat ciclul gimnazial.

Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021
Rezultate Edu.ro Evaluare 2021. Rezultate Evaluare Naţională 2021

Citeste si: Evaluare Națională 2021. Când se afișează rezultatele la Evaluarea Națională

Etapa specială a Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII 2021) este programată în perioada 5 – 12 iulie, fiind precedată de etapa de înscriere (28 iunie – 2 iulie).


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si