Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat? Titularizarea este concursul național pentru ocuparea posturilor didactice pentru angajarea în învățământ. Profesorii sunt nevoiți să susțină un examen format din două probe: scris și inspecție la clasă în profilul postului, pentru a avansa. 

UPDATE 19 iulie 2022, ora 10:00- Rezultatele la Titularizare 2022 au fost publicate pe http://titularizare.edu.ro/

Pentru a vizualiza notele trebuie să alegi judeţul în care ai susţinut proba scrisă şi să alegi după aceea rezultatele candidaţilor la disciplina de examen, ordonate după nume.

Din totalul posturilor disponibile la examenul de Titularizare, 53 sunt pentru educatori și învățători. Ministerul Educației a anunțat că 3,6 candidați se întrec pe un loc de învățător, iar 11,8 pe unul de educator.

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Ce medii s-au înregistrat la concursul de ocupare a posturilor didactice?

Primele rezultate de la Titularizare 2022 se vor afișa azi, 19 iulie la sediile inspectoratelor școlare și pe Edu.ro., iar în perioada 19-21 iulie se depun contestațiile.

Cadrele didactice pot consulta rezultatele de la examenul de Titularizare 2022, accesând platforma: titularizare.edu.ro.

Cei nemulțumiți de nota obținută vor putea depune contestații la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice în date de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în datele de 20 iulie, până la ora 12:00.

Candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Edu.ro Titularizare 2022: Cum verifici online rezultatele?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Edu.ro Rezultate Titularizare 2022: La ce oră se publică notele pe site-ul Ministerului Educaţiei?

Examenul scris se evaluează prin note de la 10 la 1. Astfel, nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare.

Soluţionarea contestațiilor are loc între 21-26 iulie 2022, după care profesorii vor afla rezultatele finale pe 27 iulie 2022.

Calendar examen titularizare 2022

19 iulie 2022- comunicarea rezultatelor inițiale

21-26 iulie 2022- soluţionarea contestațiilor

27 iulie 2022- comunicarea rezultatele finale  

29 iulie  – ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată;

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

1 august  – ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată;

18-19 august  – ședința de repartizare a candidaţilor care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată

23-24 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7 în sesiunea 2022, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată.

Citeste si: Edu.ro Titularizare 2022 educatori şi învăţători: Baremul de corectare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si