Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat? Ministerul Educației publică azi, 19 iulie, rezultatele de la examenul de Titularizare 2022.

Author: Alina Raducu marți 19 iulie 2022 , 08:59

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat? Titularizarea este concursul național pentru ocuparea posturilor didactice pentru angajarea în învățământ.

Profesorii sunt nevoiți să susțină un examen format din două probe: scris și inspecție la clasă în profilul postului, pentru a avansa. 

UPDATE 19 iulie 2022, ora 10:00- Rezultatele la Titularizare 2022 au fost publicate pe http://titularizare.edu.ro/

Pentru a vizualiza notele trebuie să alegi judeţul în care ai susţinut proba scrisă şi să alegi după aceea rezultatele candidaţilor la disciplina de examen, ordonate după nume.

Din totalul posturilor disponibile la examenul de Titularizare, 53 sunt pentru educatori și învățători. Ministerul Educației a anunțat că 3,6 candidați se întrec pe un loc de învățător, iar 11,8 pe unul de educator.

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Ce medii s-au înregistrat la concursul de ocupare a posturilor didactice?

Primele rezultate de la Titularizare 2022 se vor afișa azi, 19 iulie la sediile inspectoratelor școlare și pe Edu.ro., iar în perioada 19-21 iulie se depun contestațiile.

Cadrele didactice pot consulta rezultatele de la examenul de Titularizare 2022, accesând platforma: titularizare.edu.ro.

Cei nemulțumiți de nota obținută vor putea depune contestații la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice în date de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în datele de 20 iulie, până la ora 12:00.

Candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Citeste si: Ce ar fi în neregulă cu celebra caracatiță vândută în restaurantele lui Pescobar. Larisa a fost cea care a dat vestea: „Dacă vreți să mai mâncați caracatiță la Taverna Racilor”- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Citeste si: Edu.ro Titularizare 2022: Cum verifici online rezultatele?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

Rezultate Titularizare 2022 Edu.ro: Câte medii peste 7 s-au înregistrat?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Edu.ro Rezultate Titularizare 2022: La ce oră se publică notele pe site-ul Ministerului Educaţiei?

Examenul scris se evaluează prin note de la 10 la 1. Astfel, nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare.

Soluţionarea contestațiilor are loc între 21-26 iulie 2022, după care profesorii vor afla rezultatele finale pe 27 iulie 2022.

Calendar examen titularizare 2022

19 iulie 2022- comunicarea rezultatelor inițiale

21-26 iulie 2022- soluţionarea contestațiilor

27 iulie 2022- comunicarea rezultatele finale  

29 iulie  – ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată;

Citeste si: „Eu vreau psihic să fiu bine, ca în egală măsură, psihic să îl fac bine pe copilul meu. Dacă vreau mâine, eu stau cu unul de 18 ani, că așa vreau eu.” Marcela Fota a vorbit despre partenerul său- kfetele.ro

Citeste si: "Atât de magic!" Val de reacții după ce Ana-Maria Geoană a publicat imagini în premieră de la nunta cu Garret Cayton de la Veneția- radioimpuls.ro

1 august  – ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată;

18-19 august  – ședința de repartizare a candidaţilor care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată

23-24 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7 în sesiunea 2022, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată.

Citeste si: Edu.ro Titularizare 2022 educatori şi învăţători: Baremul de corectare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si