Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț: ”Nu se spală pe păr cu lunile. Miroase urât!”

Robert de Niro a fost făcut de râs de soția cu care este în divorț.

Daniel Coltuc, miercuri 20 martie 2019 , 12:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actorul a șocat atunci când a anunțat, la sfârșitul anului trecut, că divorțează la 75 de ani de cea care i-a fost alături de mai bine de 20 de ani, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani.

Partajul lor se pare că devine din ce în ce mai dificil și urât, căci fostă soție îi aduce acuze grave și îl face și de râs. De Niro ar fi vrut ca totul să fie discret, cu ușile închise, dar soția, rănită, a dorit contrariul, așa că a spălat rufele în public, neținând cont de doleanța soțului. În plus, aceasta nu se oprește aici! Grace face dezvăluiri neașteptate în presă cu care își face de râs soțul, potrivit fanatik.ro.

Citeste si: Actorul Robert De Niro divorteaza de Grace Hightower, dupa 20 de ani de mariaj

Fosta soție susține că Robert de Niro stă zile la rând nebărbierit ori chiar fără să facă duș, se îmbracă zile în șir cu aceleași haine, iar părul nu și-l spală cu zilele. Totodată, Grace mai spune și că actorul miroase atât de urât încât era nevoită să deschidă toate geamurile pentru a ieși mirosul înțepător. Soția actorului a mai declarat și că actorul din ”Nașul” este o persoană foarte gălăcioasă cu care reușești greu să te înțelegi.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si