Close sidebar
Close sidebar

Interlopul Robert Yoc a intrat cu sabia în mână la priveghiul celor trei copii intoxicați cu fum

Interlopul Robert Yoc, rivalul Cămătarilor, a mers înarmat la înmormântarea celor trei copii morți în incendiul din Rahova. Bărbatul a uimit pe toată lumea cu gestul său.

Redactia Stirile Kanal D,

Robert Yoc este dușmanul fraților Cămătaru.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robert Yoc este un temut lider interlop din Capitală. El ar fi intrat cu sabia în mână la priveghiul celor trei copii care au murit în urma unui incendiu de la o locuință din Sectorul 5. Gestul său a venit în urma unei dispute cu mama lor, fosta lui soție.

Citește și: Un celebru interlop din România a devenit bancher. El și-a deschis bancă chiar la el acasă

Robert Bușă, cunoscut drept Robert Yoc sau Robert al lui Ioc, este fostul soț al Nicoletei Vasile, zisă și Indianca. Ea este mama celor trei micuți decedați după ce s-au intoxicat cu fum. Bărbatul s-a făcut remarcat în urma mai multor dispute cu frații Cămătaru.

De ce a intrat Robert Yoc cu sabia la priveghiul copiilor săi

Robert Yoc este renumit pentru scandalurile cu frații Cămătaru. Bărbatul i-a atacat chiar pe holul Curții de Apel București, unde s-a implicat într-un schimb de lovituri cu Sile Cămătaru. Apoi, el a spus că a fost o victimă și a pretins daune în valoare de 60.000 de euro de la frații Cămătaru.

Ulterior, s-a asociat cu gruparea Sportivilor, după ce ani la rând a fost un apropiat al fraților Nuțu și Sile Balint.

Citește și: Ce se întâmplă cu fiul lui Sile Cămătaru?! Decizie definitivă în procesul în care este implicat

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În anul 2021, interlopul l-a înjunghiat și pe Alexandru Stoica, zis Aticu, unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru, care a reușit să scape. Bărbatul a vrut să se facă în continuare remarcat, în urma tragediei petrecută în Capitală, unde trei copii au murit intoxicați.

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie”. Este vorba despre sute de mii de euro

Conform surselor judiciare, la data de 3 ianuarie, mama femeii a sunat la 112 și a anunțat că fostul ginere, Robert Bușă, zis Robert Yoc, ar fi amenințat că vine peste ea acasă înarmat cu o sabie, deoarece Indianca s-a certat cu el. Bărbatul a intrat imediat în atenția polițiștilor, care, ulterior, au întocmit un ordin de protecție împotriva acestuia, potrivit spynews.ro.

Mama minorilor din Bucureşti, morţi săptămâna trecută după ce patul în care dormeau a luat foc, este acuzată de ucidere din culpă. Ea a fost însă lăsată în libertate. Decizia a fost luată de procurori după ce femeia fusese reţinută, iniţial, pentru 24 de ore. Timp de două ore, ea a trebuit să explice din nou filmul tragicului eveniment.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Trei minori, de doi, trei și șase ani au murit după ce mama lor i-a lăsat nesupravegheați în casă. Băiatul cel mare s-a jucat cu o brichetă și apoi a luat foc patul, iar imediat a urmat o tragedie.

Citește și: Membru al clanului Cămătaru, prins drogat și fără permis. Suspectul a intrat cu autoturismul într-un stâlp și a plecat de la locul accidentului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI