Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de teatru şi film, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

Author: Georgiana Balaban vineri 02 iulie 2021 , 14:05

rodica popescu britănescu 40 de întrebări cu denise rifai
„40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre cele mai titrate actrițe ale teatrului românesc, cu un ras molipsitor și inconfundabil și cu o energie parcă inepuizabilă, Rodica Popescu Bitănescu va răspunde cu generozitate întrebărilor adresate de Denise Rifai, în cadrul ediție de marți a emisiunii difuzate la Kanal D.

La 82 de ani, cu mai mult de jumătate din viață petrecută pe scenă, îndrăgită artista se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, iubirea milioanelor de oameni.

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman”

„40 de întrebări cu Denise Rifai” doar la Kanal D

A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti și a jucat în sute de piese, pe scena Teatrului Național din Iași, dar și la Teatrul Barbu Delavrancea din Capitală, în prezent fiind actrița Teatrului Național din București.

Dincolo de actorie, este un dramaturg și un regizor de succes.

Citeste si: VIDEO| Adrian Minune- dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ce legături a avut cu lumea interlopă: „Umilit ești și când ești înjurat!”

rodica popescu britănescu 40 de întrebări cu denise rifai
Rodica Popescu Britănescu la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Castelul Teleorman”

„Ați fi fost la fel de populară fără râsul dvs. inconfundabil?”, „V-a frustrat că ați fost considerată doar actriță de comedie?”, „V-au adus scenele nud un plus de popularitate?”, „Ați fost invidioasă sau invidiată?”, „Regretați că ați pus teatrul mai presus de soțul dvs.?”, „Regretați că nu aveți copii?”, „De cine vă este cel mai dor?”, „Ce vă doare atât de tare din trecutul dvs. de vi-l doriți șters?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Rodicăi Popescu Bitănescu în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți, 6 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si