Roman de 27 de ani, arestat in Italia pentru ca si-a rapit fosta iubita, apoi a aruncat-o din masina in mers
Actual

Roman de 27 de ani, arestat in Italia pentru ca si-a rapit fosta iubita, apoi a aruncat-o din masina in mers

A.S.
19 ian 2018

Carabinierii din Paternò l-au arestat pe romanul de 27 de ani Vasile Diaconu in executarea unui mandat de arestare preventiva emis pe 27 septembrie de judecatorul de instructie de la Tribunalul din Siracusa pentru infractiunile de violare de domiciliu, sechestrare de persoana si vatamare corporala.

Romanul ar fi facut parte dintr-un grup compus din sase persoane, inarmate cu bate, cutite si  surubelnite, care pe 16 septembrie anul trecut au descins in locuinta fostei iubite a lui Diaconu din Floridia (SR) si au batut-o.

Citeste si: Au ucis-o sub privirile fiicei de 11 ani, pentru o suma modica. Doi romani sunt criminalii cu sange rece

Raufacatorii au luat-o apoi pe femeie pe sus impotriva vointei ei si au rapit-o, lovind cu o bata si un vecin care, auzind urletele victimei, a incercat sa-i opreasca.

Femeia, tinuta ostatica circa zece kilometri, a fost literalmente aruncata din masina in mers in apropiere de cimitirul din Priolo Gargallo, cum de altfel a marturisit un automobilist aflat in trecere care a acordat ajutor victimei si a insotit-o la spital.

Citeste si: Este terifiant cum arata casa celor doua femei din Brasov, mama si fiica, gasite moarte dupa 2 ani! Vecinul care a intrat acolo nu isi poate reveni din soc

Sursa: gazetaromaneasca.com

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook