Român găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital din Roma

Un român a fost descoperit în sistemul de aerisire al unui spital din Roma.Trupul neînsufleţit al bărbatului era mumificat.

G.B., joi 27 februarie 2020 , 16:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Românul a dispărut în urmă cu şase luni, după ce s-a prezentat la spital pentru a fi tratat. Autoritățile au făcut o descoprire șoc. Cadavrul aproape mumificat a fost găsit într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilație la etajul opt al spitalului.

Citeste si: Un fotbalist renumit și un jurnalist, infectați cu CORONAVIRUS

Român găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital din Roma

Românul, în vârstă de 54 de ani, s-a internat în spital în luna august pentru că avea ciroză, dar ulterior a dispărut. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul este un român un vârstă de 45 de ani. Acesta fusese internat în spital în luna augusut, cu diagnostic ciroză. Din păcate, bărbatul dispăruse ulterior.

Potrivit Il Messaggero, victima este un bărbat care nu avea adăpost. Acesta a fost văzut ultima oară pe data de pe 13 august 2019, în spitalul în care a fost găsit după şase luni, fără viaţă.

Citeste si: Școli închise din cauza coronavirusului

Român găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital din Roma

Citeste si: El este românul pe care familia l-a căutat timp de 20 de ani. A fost găsit în Italia

Pacientul român le-a spus cadrelor medicale să-i oprească tratamentul, dar a acceptat să rămână sub supraveghere. Lucurile s-au schimbat pe parcurs, deoarece românul a dispărut din secţie în jurul orei 2 noaptea.

Citeste si: 6 greseli frecvent intalnite in arhitectura unghiilor cu gel

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si