Potrivit jurnaliștilor de la  vol.at, ungurul în vârstă de 38 de ani a fost arestat la doar câteva ore după comiterea crimei și și-a recunoscut faptele. Interogat de oamenii legii austrieci timp de câteva ore, băratul ar fi dat de înțeles că motivul crimei ar fi fost gelozia, fiind vorba despre o femeie.

Citește și: Un polițist a sedus o fată de 14 ani, apoi a predat „lecții" online despre cum se ademenesc minorii

Totodată, jurnaliștii de la salzburg24.at au transmis că suspectul s-ar fi rănit singur înainte de arestare, provocându-și răni care nu i-au pus viața în pericol. Tocmai din această cauză, înainte de interogatoriu, ungurul a fost internat în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Scenele sângeroase au avut loc în jurul orei locale 5:30 într-un bloc din centrul localității Henndorf. Se pare că bărbatul în vârstă de 38 de ani l-ar fi înjunghiat pe român cu un cuțit și apoi ar fi fugit. Arma crimei a fost găsită și confiscată de oamenii legii.

Românul a fost ucis cu sânge rece de fostul iubit al partenerei sale

Vecinii au fost cei care au alertat poliția după ce au auzit strigăte de ajutor din apartamentul românului. Paramedicii și oamenii legii care au ajuns la fața locului au încercat să resusciteze victima, din păcate fără succes. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, fiind nevoiți să constate decesul acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit unor surse din anchetă, românul ucis ar fi fost iubitul femeii rezidente în apartamentul unde a avut loc crima, iar călăul ar fi fostul ei iubit.

Citește și: Țeapa pe care și-a luat-o o româncă din Austria! A plătit 1.100 de euro pentru un câine de rasă și a primit cu totul altceva

Polițiștii au reușit să-l aresteze pe ungurul în vârstă de 38 de ani la doar patru ore după comiterea faptei, într-o casă de vacanță din zonă. În cadrul misiunii de căutare a fost folosit și Dionysos, un câine de urmă împrumutat de la poliția din landul Austria Superioară.

Patrupedul poliției a adulmecat un obiect ce aparținea criminalului, după care a urmat traseul fugarului la peste un kilometru și jumătate de la locul crimei, până în locul unde acesta se ascundea. Dionysos s-a oprit la o casă de vacanță din Henndorf.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Acolo, polițiștii înconjuraseră deja casa. Inculpatul a fost arestat și trimis la penitenciarul din orașul Salzburg.

Citește și: Cum a reușit o îngrijitoare româncă să pună pe fugă o întreagă bandă de hoți? Oamenii legii fac apel la locuitori pentru a-i găsi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si