Roman ucis cu sange rece in propriul apartament din Londra. Politistii au ramas socati de ce au descoperit!
Actual

Roman ucis cu sange rece in propriul apartament din Londra. Politistii au ramas socati de ce au descoperit!

M.C.B.
17 apr 2018

Un roman a fost omorat in apartamentul sau, dupa ce cu o jumatate de ora inainte Politia a desoperit o alta victima, o femeie de 30 de ani.

Radu Nicolae era din Brasov si s-a mutat in Londra cu iubita si fiul sau de sase luni. A fost gasit injunghiat chiar in apartamentul in care locuia cu acestia . Politistii sunt in alerta, dupa ce in apropiere a fost descoperita o alta crima, chiar cu jumatate de ora inainte.

Citeste si: Benone Sinulescu a presimtit moartea prietenei sale! Ce i s-a intamplat interpretului inainte ca Ionela Prodan sa isi dea ultima suflare

Radu locuia in zona Colindale de cinci ani, unde era muncitor. Locul este destul de linistit, tocmai de asta vecinii au ramas socati cand au aflat vestea cutremuratoare. El a fost gasit injunghiat de mai multe ori, dupa care a fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut sa il salveze. Atat vecinii, cat si apopiatii barbatului il stiau un om linistit, care nu intra in conflicte si care isi iubea foarte mult familia.

Polistii raman in alerta, dupa ce potrivit Evening Standard, ancheteaza in acelasi timp o a doua crima, cu acelasi mod de operare. O femeie de 30 de ani a fost ucisa in locuinta ei din Brixton, in acelasi mod. Primii suspecti sunt o fata si un baiat de 20 de ani.

Sursa: adevarul.ro 

 

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook