Femeia a fost abordată pe Facebook de un individ necunoscot, care s-a prezentat ca fiind general al Armatei Statelor Unite, transmite observator.tv.

Cei doi au început să vorbească încă din 2018, „generalul" a folosit Google Translate pentru a înțelege ce spune românca.

Citeste si: O poveste impresionantă. Deși a rămas paralizată, viața intimă nu a avut de suferit:" Am făcut un copil"

Discuțiile au continuat timp de luni întregi, până când bărbatul i-a promis brăilencei că îi va face o vizită. O singură problemă mai rămânea- fiind staționat în Irak, ar fi avut nevoie de ceva bani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă reaudiat în cazul Luizei Melencu după ce și-a schimbat declarațiile

Femeia nu a stat pe gânduri și s-a dus direct la bancă, de unde s-a împrumutat cu nu mai puțin de 30.000 de euro. La „indicațiile generalului", românca a trimis banii în mai multe tranșe, către „agenți" ai Organizației Națiunilor Unite, însă individul a dispărut în neant.

Fără niciun semn de la bărbat și cu o datorie uriașă la bancă, brăileanca a înțeles dintr-o dată că a fost înșelată și a mers la polițiști. Aceștia au întocmit dosar penal pentru înșelăciune, iar acum încearcă să dea de „general".

Făptașul a mai păcălit o femeie din Brăila de 71 de ani

La sfârșitul lunii martie, o brăileancă a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni pe Facebook şi că a rămas fără suma de 36.900

euro.

Citeste si: Răsturnare de situație: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Femeia, în vârstă de 71 de ani, se pregătea să se mărite cu un general american cunoscut pe internet şi i-a trimis toţi banii ei. Femeia a rămas astfel fără o adevărată avere, fiindcă a fost înșelată de un escroc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si