Nicoleta Clara, în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă de către soțul ei, un spaniol în vârstă de 54 de ani. Acesta a înjunghiat-o în repetate rânduri chiar în casa în care cei doi locuiau împreună. 

Crima a avut loc în jurul orei 22:35 în imobilul situat pe strada Octavio Paz. La ora 23:30, atacatorul a sunat la poliţie şi a anunţat crima. La faţa loculului s-au deplasat agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Locale, precum și o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru Nicoleta.

Astfel, paramedicii nu au putut decât să constate decesul femeii. 

Citeste si: O altă crimă șochează România. Bărbat, găsit mort cu două cuțite în piept

Mercedes Gomez, reprezentant al guvernului din Gualarjara:  Nu mai putem permite să se întâmple încă o crimă în cuplu . Poliţia se ocupă acum de cazurile celor care au fost ucişi, dar şi ale celor care se află în pericol. 

Atacatorul era gelos și consuma droguri 

Făptașul crimei a fost arestat de agenţii Gărzii Civile şi ai Poliției Locale şi urmează să fie adus în faţa instanţei. Bărbatul nu avea alte antecedente penale, însă apropiaţii spun că era gelos şi uneori consuma droguri, fapte care ar fi dus la mai multe certuri în cuplu. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nicoleta Clara, 40 de ani[Sursa foto: PixaBay]

Maria Purificacion Tortuero, primarul oraşului Alovera: Cei din Alvero vor să transmită un răspuns puternic, o condamnare a acestor crime care au loc în societatea de astăzi. Şi vrem ca azi să fie ultima zi când primim o astfel de veste. 

Citeste si: Un alt șofer român de TIR a fost găsit mort, la nici 2 săptămâni de la o tragedie aproape identică

Trei zile de doliu decretate pentru românca Nicoleta 

În oraşul din Guadalajara au fost decretate pentru Nicoleta Clara trei zile de doliu. Astfel, consiliul municipal Alovera a convocat un minut de reculegere la 12.00, duminică, în Plaza Mayor pentru a condamna crima, a cărei anchetă este în desfăşurare. 

Românca este a 15-a femeie ucisă de partener anul acesta, în Spania, ţara care se află în plină campanie împotriva violenţei domestice. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si