O tânără româncă a fost vândută proxeneților, chiar de sora ei: „Am avut nevoie de ajutor psihiatric”

O româncă a fost vândută unor proxeneți chiar de sora ei. Ea a fost salvată de un șofer de TIR, în Spania.

Author: Georgiana Balaban marți 03 august 2021 , 21:41

româncă vândută proxeneților de sora ei
Cazul șocant al unei românce.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Românca a trăit prin clipe de coșmar când avea 27 de ani. Ea a fost victima a violenței domestice. Soțul ei a separat-o de cei doi copii și a dat-o afară din casă.

Tânăra a ajuns pe stradă și a mers să locuiască cu sora ei. Atunci, sora a vândut-o unor proxeneți. După zece luni de calvar, tânăra a fost salvată de un șofer de TIR în Spania.

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

Femeia a căutat sprijin la sora ei. După ce soțul a dat-o afară din casă a mers să locuiască cu ea. Sora a vândut-o unei mafii și timp de 10 luni tânăra a fost forțată să se prostitueze sub amenințarea cu moartea.

Românca a fost obligată să se prostitueze

Tânăra este una dintre victimele care, la fel ca multe altele, a căzut în mâinile mafiei cu falsa promisiune a unui loc de muncă. Propria soră a vândut-o unor bărbați care au promis că o vor duce în Franța la muncă, să culeagă cartofi.

Citeste si: VIDEO| Război sângeros între clanuri. Totul a pornit de la o fată

româncă vândută proxeneților de sora ei
Româncă vândută proxeneților.[Sursa foto: PixaBay]

10 luni la rând, românca a fost forțată să se prostitueze în diferite țări din Europa; în apartamente, cluburi de noapte, pe stradă, dar întotdeauna fiind amenințată că, dacă va îndrăzni să spună ceva sau va încerca să fugă, copii ei vor fi uciși.

Cât a fost captivă, femeia a asistat la clipe de groază, la un tratament crud la care a fost supusă atât ea, cât și celelalte femei pe care le-a cunoscut acolo. Multe dintre ele au fost abuzate, forțate să consume substanțe interzise, ba chiar și ucise.

Românca și-a făcut curaj să povestească momentele prin care a trecut, caracterizându-le ca pe un iad care i-a făcut acele zece luni de captivitate „ca 20 de ani”.

Citeste si: Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Într-o zi românca a fugit să scape de iad. În ziua cu fuga era în La Junquera, unde a fost dusă împreună cu alte femei, pe stradă. Tânăra a povestit că i-a propus agresorului ei să îi dea orice sumă, oricât de mare ar fi ea, pentru a o lăsa să plece, însă acesta i-a spus că nici măcar dacă muncește toată viața nu ar putea strânge acei bani.

Când nu a fost supravegheată ea a mers disperată la o benzinărie și a cerut ajutor unui șofer de camion portughez. A reușit să îi spună ce se întâmplă cu ajutorul traducătorului de pe telefonul mobil, iar acesta a salvat-o.

„La început s-a oferit să plătească o mie de euro proxenetului pentru a-mi da actele și să mă lase să plec, dar l-am convins că dacă va face asta ne vor ucide pe amândoi”, a declarat românca.

Citeste si: A fost arestat principalul vinovat de uciderea româncei de 19 ani. Florina Gogos a fost omorâtă și aruncată într-un șanț, în Spania

Șoferul a luat-o și au mers în alt oraș. Acolo au sunat la Poliție, iar agenții de la Garda Civilă au pus-o în contact cu Asociația Adoratrices. Românca a reușit să scape de iad.

Ea este bine în prezent. Tânăra și-a făcut o nouă relație, iar recent a devenit mămică de fată. Românca nu a mai putut să-și vadă copiii din România. Femeia s-a stabilit în Spania, acolo unde are și un loc de muncă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si