Romani ramasi fara masina in Bulgaria. Autoturismul de 20.000 de euro le-a fost furat chiar din parcarea hotelului

Vacanta incheiata prost pentru o familie de romani care au mers intr-o statiune de pe litoralul bulgaresc. Masina in valoare de 20.000 de euro le-a fost furata din parcarea hotelului. Cu toate ca zona era supavegheata video, angajatii hotelului nu au vazut nimic.

A.S., luni 04 septembrie 2017 , 10:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anca Brandiburu s-a cazat impreuna cu sotul si cei doi copii intr-un complex hotelier din Sveti Vlas. Concediul le-a fost stricat din chiar din prima noapte.

„Pe data de 1, noaptea, mi s-a furat masina din curtea hotelului supravegheata video. Poarta nu a fost inchisa. La receptie nu era nimeni, desi scria ca receptia e nonstop”, a declarat Anca Brandiburu.
Desi geamul din camera sotilor era foarte aproape de parcare, acestia nu au auzit niciun zgomot.

„Am vazut filmarea: au venit trei baieti cu sapca pe cap, cu veste reflectorizante, se tot uitau aici la receptie daca e cineva. 22 de minute a durat, i-a spart butucul, a facut o cheie pe loc si a plecat cu masina”, a mai declarat romanca pagubita.

Pe filmare, se observa cum la un moment dat hotii intorc camera de supraveghere. A doua zi dimineata, cand si-au dat seama ca masina lipsea, i-au intrebat pe cei de la hotel cum a fost posibil sa nu observe nimeni furtul.
Sotii au sunat la politie. Spun insa ca nu au fost ajutati.

Cei de la consulat i-au anuntat ca actele si pasapoartele copiilor au fost gasite intr-o geanta aruncata la gunoi. Nu sunt singurii tursti care au avut probleme in concediul petrecut in tara vecina.

Sursa: Digi24

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si