România, făcută de râs în fața întregii lumi: „Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă să fie membru al Uniunii Europene?”

România a fost complet dată la o parte și atacată de către europarlamentarul german Guido Reil: ”Nu avem nevoie de România și nici de Bulgaria în Uniunea Europeană și nici în Schengen”.

Author: Laura Macovei joi 06 octombrie 2022 , 13:23

România, făcută de râs în fața întregii lumi: „Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă să fie membru al Uniunii Europene?”

România, făcută de râs în fața întregii lumi: „Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă să fie membru al Uniunii Europene?”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

România este vestul sălbatic al Europei

România este vestul sălbatic al Europei, un vest sălbatic în inima Europei.

Prin urmare, întrebarea este: Cum este posibil așa ceva? Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă, cu un nivel atât de înalt al infracționalității și al corupției, să fie membru al Uniunii Europene? 

S-a uitat cineva sau a verificat cineva înainte de asta? Se pare că nu! 

Citeste si: Românii primesc înapoi banii plătiți în plus pe facturile la energie electrică. Când are loc restituirea

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Foarte mulți bani au curs în ultimii ani și s-a crezut că dacă sunt virați mai mulți bani spre o țară coruptă, lucrurile se vor îmbunătăți ”, a declarat Guido Reil. 

Cum au reacționat europarlamentarii români

Aș vrea să îi transmit domnului Reil, care nu mai este în sală, că dacă România nu și-ar fi făcut treaba la frontiera Uniunii Europene, ar fi

văzut dumnealui ce înseamnă vestul sălbatic cu adevărat. Pentru că iată că, la 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, România este încă în afara spațiului Schengen. Cetățenii români contribuie la PIB-ul altor state membre, și totuși nu au aceleași drepturi și aceeași libertate de circulație pe care o au cetățenii țărilor respective. Este profund regretabil și inacceptabil că, din motive politice și datorită unor jocuri politice interne, în câteva state membre, românii și cetățenii români și mediul de afaceri sunt privați de un drept conferit de tratatele Uniunii Europene ”, a declarat Dacian Cioloș. 

Citeste si: Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: "Orice lovitură nucleară înseamnă sfârșitul omenirii"

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"- radioimpuls.ro

Am un sentiment de frustrare și nu numai eu, ci toți cetățenii din țara mea. A câta oară să mai dezbatem, a câta oară să mai votăm în Parlamentul European, a câta oară să mai scrie Comisia Consiliului, celor 27 de șefi de stat și de guvern care iată, ce democrație ne învață? Un președinte de stat sau un șef de guvern contează mai mult decât zecile de milioane de cetățeni! Asta este democrația Europeană? Ar putea să ne spună, și mă adresez acum celor 27 de șefi de stat și de guvern, inclusiv președintelui din țara mea, ar putea să ne spună ce punct din tratat, din regulamentul Schengen, nu le îndeplinește România sau Bulgaria ”, a transmis și Maria Grapini. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si