Ce trebuie să știe românii care vor să facă parte din partidul AUR. La ce fel de interviu vor fi supuși aceștia

Partidul AUR este alianța politică care face furori, acum, în România. Românii care vor să facă parte din noul partid trebuie să știe la ce să se aștepte, dar și la ce interviu vor fi supuși dacă se înscriu la AUR.

Author: Georgiana Balaban joi 17 decembrie 2020 , 15:56

românii din partidul AUR
Noul partid Alianța pentru Unirea Românilor.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

AUR reprezintă Alianța pentru Unirea Românilor. Noul partid recrutează candidați pentru locale. Posibilii candidați vor fi supuși unor probe neașteptate de către experții din administrațiile locale și din mediul privat.

Alianța politică vorbește despre un contract semnat între candidat și alegător. Cine nu respectă contractul va pierde sprijinul oferit de partid.

Citeste si: Cum l-a sfidat Diana Șoșoacă pe Klaus Iohannis? Incredibil ce gest a făcut în fața președintelui: „SPP-ul a înlemnit!”

George Simion, liderul partidului AUR, a mărturisit că va sprijini candidații și în timpul precampaniei, dar și în campanie și pe parcursul celor patru ani de mandat. Simion a declarat că majoritatea candidaților vor fi din afara partidului.

românii din partidul AUR
George Simion, liderul AUR.[Sursa foto: google]

Liderul AUR a transmis, de asemenea, că vor fi probe solide pentru candidați. Aceste probe vor fi elaborate de experți. Simion îi îndeamnă pe cetățenii români să candideze chiar dacă nu sunt afiliați politic. George Simion a adăugat că vrea din partea candidaților „studii, experiență managerială și activitate politică anterioară.”. „Desigur, ne interesează dacă au mai avut contracte cu statul și dacă există bănuieli asupra lor, privind morala.” a zis liderul partidului AUR.

Citeste si: AUR aduce un solist de muzică populară în Parlamentul României! Cine este Nicu Fîciu și cum a ajuns deputat la 3 luni după ce a intrat în politică?

Cine este AUR și ce intenții are

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid care a luat naștere în septembrie 2019. Fondator este George Simion, cunoscut și pentru fondarea platformei Acțiunea 2012 care militează pentru unirea cu Republica Moldova.

Co-președintele partidului AUR este Claudiu Târziu. Bărbatul a condus și Coaliția pentru Familie și vârf de lance la referendumul din octombrie 2018. Un alt nume controversat din cadrul partidului este Dan Tănasă. Bărbatul este unul dintre personajele cheie ale violențelor din Valea Uzului, din iunie 2019.

AUR se definește ca fiind o alianță care își propune să fie „rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român”, iar doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea”.

Liderul AUR a candidat independent la alegerile europarlamentare din mai 2019, obținând 1.29% (116,781 voturi).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si