Scandal uriaș între Monica Tatoiu și George Simion. Cum a ajuns Tatoiu în AUR fără să știe

Femeia de afaceri Monica Tatoiu susține că a fost înscrisă în AUR fără să știe. În replică, liderul AUR George Simion spune că "mulți caută să se agațe de imaginea AUR".

Author: Razvan Ilie joi 10 decembrie 2020 , 09:41

monica tatoiu george simion
Scandal uriaș între Monica Tatoiu și George Simion. Cum a ajuns Tatoiu în AUR fără să știe
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Tatoiu afirmă că a fost înscrisă în partidul AUR fără voia sa. Aceasta a mai spus că este hotărâtă să își pună avocatul specializat în sisteme informatice și furt de identitate să se ocupe de acest caz. George Simion, liderul AUR, spune că femeia de afaceri nu este membru AUR și că situația va fi analizată.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu arbitrul Colțescu după ieșirea avută în meciul din Liga Campionilor. Cariera acestuia se destramă

Monica Tatoiu: „Nu am făcut nicio cerere de adeziune"

„Nu am făcut nicio cerere de adeziune. Și uite ce am primit.

Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, a scris femeia de afaceri pe pagina ei de Facebook.

George Simion: "Se va analiza chestiunea aceasta” 

În replică, George Simion, liderul AUR, spune că Monica Tatoiu nu este membru AUR, pentru că ar fi trebuit să urmeze mai mulți pași pentru a finaliza înscrierea în partid, conform aceluiași mesaj pe care l-a primit.

„Cred că s-a întâmplat faptul că "partidul AUR – cine e George Simion" a fost cea mai căutată frază pe internet și mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Este doar o intuiție, nu vreau să fac speculații. Se va analiza chestiunea aceasta”, a declarat, pentru Libertatea, George Simion.

Citeste si: Demisie de răsunet, după eșecul în alegeri

Și scriitorul botoșănean Gellu Dorian susține că fost introdus în Senatul AUR fără să fie consultat. „În spital fiind, infectat cu COVID, aflu cu stupoare că sunt pe lista de susținători AUR. (…) Nu fac politică de niciun fel, mai ales una de această nuanță, cu care mi-aș murdări existența. Nici nu știam că Sorin Lavric e membru AUR. Probabil el m-a inclus pe lista de susținători, fără să mă întrebe. Nu are acceptul meu pentru așa ceva”, a declarat scriitorul Gellu Dorian, citat de botosaneanul.ro.

Liderii AUR: 15.000 de români au intrat în partid în 24 de ore

Liderii partidului AUR au spus marți că aproximativ 15.000 de români și-au anunțat adeziunea la partid în ultimele 24 de ore.  George Simion, co-președinte AUR, a făcut un apel  către toți românii care nu se simt reprezentați, însă trebuie să știe că înscrierea în AUR înseamnă un „sacrificiu pentru țară, nu angajarea într-un post călduț”.

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu”, este anunțat într-un comunicat de presă.

Partidul AUR are o propunere pentru funcția de premier al României. Alianța politică l-a propus pe Călin Georgescu spunând că este un român patriot.  AUR afirmă că pentru funcția de premier  al țării este potrivit Călin Georgescu. Anunțul a venit din partea lui Dorin Lulea, vicepreşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”,  a scris Dorin Lulea pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si