"Asa este. M-am cuplat, pai ce dracu’ sa fac, sa stau singur la varsta mea?! il cheama Jeronimo Jesus de Vega, este spaniol, are 48 de ani, a fost casatorit cu o romanca, cu care are o fetita de 13 ani, insa a divortat dupa ce si-a dat seama ca-i plac barbatii. El mi-a scris pe Facebook dupa ce a aflat ca m-am despartit de Philip si mi-a zis ca vrea sa ma cunoasca.

I-am spus sa cumpere biletele de avion, ca doar nu era sa ma duc pe banii mei. M-a asteptat la aeroport cu trandafiri albi, m-a surprins placut. Dupa aceea, ne-am dus intr-un club de gay din Alicante, am baut gin tonic si am plecat la el acasa. Am dormit impreuna. Are trei restaurante si si-a luat teren sa construiasca un bloc. Nu l-a deranjat ca mie imi plac banii, eu i-am spus pe fata, de ce sa mint? Mi-a luat imediat ultimul model de iPhone. I-am zis: 'baga aici, la poseta'", a povestit Florin Marin pentru Click!

Acesta a mai adaugat:

"M-a placut, pentru ca sunt aranjat tot timpul la haine, coafat, nu am burta. Mananc putin, ca-mi place sa am silueta si sa ma ia barbatul in brate. Saptamana viitoare cred ca vin cu Jeronimo prin Romania. Vrea sa ma cunoasca mai bine. Nu stiu ce relatie vom avea, insa eu sunt linistit, pentru ca sotul meu mi-a dat mesaj zilele trecute si mi-a spus ca pot sa-mi gasesc pe altcineva".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Si, fostul preotul nu doar ca i-a dat liber sa se bucure de viata, dar i-a dat si o paine, caci Florin Marin si-a inchiriat apartamentul de lux si incaseaza lunar 600 de euro. Despre divort nu au discutat inca toate detaliile, dar acestea nici nu-l prea intereseaza pe Florinel: “Eu nu am bani de divort, sa faca el ce-o vrea".

Florin Marin in varsta de 25 de ani si preotul Anglican Philip Clements de 79 de ani s-au casatorit cu mare tamtam in Anglia, ajungand sa aiba aparitii la cele mai mari televiziunii ale lumii. Insa minunea se pare ca a tinut doar cateva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si