Roxana Alexandra era studentă a Universității Politehnica din Capitală. Ea a muri t după ce a dus o luptă cu cancerul. Tânăra este plânsă acum de familie și de prieteni, iar cei ce au cunoscut nu pot să creadă că ea s-a stins din viață.

Citește si: Issey Miyake a murit de cancer

„Roxana Alexandra a fost învinsa azi de cancer.


Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar.
Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.
Doamna ministru al educației, va rog sa ca primul lucru pe care sa îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe!
Copiii aceștia lupta enorm, putina decenta, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile.
Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, este unul dintre mesajele ce curg pe contul de socializare al tinerei.

Citește si: VIDEO- Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Apropiații sunt în stare de șoc, iar familia nu poate să se obișnuiască cu faptul că Roxana nu mai este. „Drum lin către îngeri Roxi🥺🥺🥺 ai fost o fata foarte puternica si curajoasă🥺🥺🥺 ai fost o luptătoare!!!! Roxana Alexandra.”, a scris un alt internaut.

Cancerul- o boală grea, care nu ține cont de vârstă

Cancerul cunoscut sub denumirea științifică de tumoare malignă sau neoplasm malign, este un grup de boli ce implică dezvoltarea anormală a celulelor cu potențial de a invada sau a se răspândi în alte părți ale

corpului.

roxana

Roxana Alexandra a murit din cauza cancerului.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: Doliu în televiziune: o prezentatoare TV s-a sinucis înainte de nuntă

Nu toate tumorile sunt canceroase; tumorile benigne nu se răspândesc la alte organe. Posibile semne și simptome includ, printre altele: un nodul nou apărut, sângerări anormale, tuse prelungită, pierdere în greutate fără explicație și modificări ale scaunelor. În timp ce aceste simptome pot indica existența cancerului, acestea pot apărea și din cauza altor probleme. Există peste 100 de tipuri diferite de cancer care afectează corpul uman.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: Gabriel Stoica, poveste cutremurătoare! Care este cel mai important obiectiv al vieții sale: "Trebuie să știu cine sunt, de unde provin"- radioimpuls.ro

Apropiații tinerei au anunțat că cine dorește să-și la revedere de la ea o poate face până joi. „Trupul neînsuflețit al Roxana Alexandra se afla la biserica "Sf. Treimi" din Militari-Păcii.
Cei care vor sa își ia rămas bun de la ea sunt așteptați aici pana joi, încă nu este stabilita ora înmormântării.”

Citește si: Preotul care demonstrează că încă există bunătate în lume! Mihail este îngerul copiilor bolnavi de cancer: „M-am simțit pierdut”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si