Rugăciune către Maica Domnului pe care s-o spui dimineața, înainte să te dai jos din pat

Intrarea Maicii Domnului în Biserică, din data de 21 noiembrie este considerată și Sărbătoarea Luminii, o zi în care credincioșii sunt îndemnați la bunătate și credință, dar este și o zi în care se consideră că, atunci când cerurile se deschid, cele mai importante dorințe ale oamenilor se împlinesc. Astfel, mai jos regăsiți o rugăciune către Maica Domnului, pe care o puteți rosti dimineața.

Author: Alina Raducu sâmbătă 21 noiembrie 2020 , 10:04

Rugăciune către Maica Domnului pe care s-o spui dimineața, înainte să te dai jos din pat
Rugăciune către Maica Domnului pe care s-o spui dimineața, înainte să te dai jos din pat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rugăciunea îi este dedicată Maicii Domnului și se spune că îndeplinește orice dorință

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Citeste si: Cine a fost, de fapt, Ioan Gură de Aur și cum a ajuns să fie un sfânt

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si