Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare an de Sfinții Mihail și Gavril

Arsenie Boca este unul dintre cele mai cunoscute nume la ora actuală și este iubit de toți credincioșii ortodocși. Acesta a lăsat în urma sa numeroase învățături și rugăciuni. Dar aceasta este cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui de Sf Mihail și Gavril.

Author: Alina Raducu duminică 08 noiembrie 2020 , 15:40

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare an de Sfinții Mihail și Gavril
Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare an de Sfinții Mihail și Gavril
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril este cinstit anual pe data de 8 noiembrie, conform calendarului ortodox. Pentru zilele în care sunt cinstiți Sf Mihail și Gavril, Arsenie Boca a lăsat o „Rugăciune a eliberării” de toate problemele și păcatele pe care le avem.

Rugăciunile părintelui Arsenie Boca sunt spuse zi de zi de mii și mii de credincioși. Învățăturile lui alină sufletele tuturor celor care se roagă.

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, împreună cu toate cetele îngereşti sunt apărătorii noştri, care se străduiesc să ne ajute întru mântuirea noastră. De aceea, trebuie să ne rugăm tuturor îngerilor să ne fie alături. Arhanghelii sunt patroni ai casei, ard păcatele izvorâte din patimile şi slăbiciunile omeneşti şi îi ajută pe cei care ţin posturile creştineşti să îşi purifice conştiinţa.

Citeste si: Mesaje de Sf. Mihail şi Gavril 2020: Felicitări şi urări cu La mulţi ani Mihai, Mihaela, Gabriel şi Gabriela!

Arsenie Boca, rugăciunea pe care trebuie să o rostești de Sf Mihail și Gavril

„Doamne, Tu ești mare, Tu eşti Dumnezeu, Tu eşti Tatăl. Pe Tine te rugăm, prin mijlocirea Sfinţilor Arhangheli Mihail, Gavril şi Rafail să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit de neliniste, de tristeţe şi de obsesii.

Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de ură, de desfrânare şi de invidie! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gelozie, de mânie şi de frică! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de farmece şi de vrăjitorie! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de destrămarea familiei şi de orice rău ascuns! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de toate relele acestei lumi! Tu, Doamne, care ai spus «Pacea Mea o las Vouă, pacea Mea o dau vouă!», dăruieşte-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria elibararea de orice formă
a răului și bucuria veşnică, întru împărăţia Ta! Amin!”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
spotmedia.ro
Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Intră copiii în... Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Intră copiii în carantină la întoarcerea în țară? Interviu cu Alexandru Rafila
spotmedia.ro
Un nou studiu arată că vaccinul Johnson & Johnson are o eficiență mult mai mică... Un nou studiu arată că vaccinul Johnson & Johnson are o eficiență mult mai mică în fața COVID Delta. Ar putea fi nevoie de încă o doză Pfizer sau Moderna
b1.ro
O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au... O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
infoactual.ro
Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni... Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si