Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate

Rugăciunea are întotdeauna efecte puternice asupra sufletului și aduce liniște și pace interioară celui care o rostește. Iată rugăciunea dedicată Sfintei Marii, care face minuni pentru sănătate!

Author: Alina Raducu miercuri 11 august 2021 , 12:22

Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate
Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totodată, Sfântul Ioan Gură de Aur mărturisea despre puterea rugăciunii că: “Rugăciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodată nu se goleşte, bogăţie nesecată, liman fără valuri, temelia păcii, rădăcină, izvorul, mama tuturor bunătăţilor, mai puternică

decât o împărăţie. Eu însă vorbesc de rugăciunea care nu zace numai pe buze, ci se ridică din adâncul inimii. Cu atât mai sus se înalţă rugăciunea când iese dintr-o inima strâmtorată şi evlavioasă. Şi, ca să ştii că rugăciunea care se săvârşeşte la moment de nevoie, este mai întâi ascultată, iată ce zice profetul: "În necazul meu am chemat pe Domnul şi m-a auzit" (Ps. 119.1).”

Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate

„Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi.

Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!”, potrivit doxologia.

Biserica Ortodoxă Română binecuvântează rugăciunile făcute "pentru tot sufletul necăjit şi întristat", mulţi dintre credincioşi adresându-se Maicii Domnului.

Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate
Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adormirea Maicii Domnului 2021: Cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri româneşti

Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului

„Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?

Citeste si: Rezultatele autopsiei copilei de 12 ani, găsită într-un sac, într-un apartament din București. Mama fetei este suspectă, la fel și iubitul ei- kanald.ro

Citeste si: Fratele Danei Roba s-a temut că soțul ei să le facă rău și celor două fetițe: „Din răzbunare, din gelozie, să dea în cap la copiii ăia”- wowbiz.ro

Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?

Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.

Citeste si: Rugăciune pentru Postul Sfintei Marii: Trebuie să o rosteşti în fiecare dimineaţă până pe 15 august

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”- radioimpuls.ro

Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)
Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor. Amin!”.

Citeste si: Rugăciune de călătorie: Alungă toate relele


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si