Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat

Rugăciunea făcătoare de minuni, cu efect imediat, rostită cu sufletul curat te va ajuta să scapi de toate relele și răutățile din viața ta și să îți regăsești pacea interioară.

Author: Alina Raducu vineri 30 iulie 2021 , 09:48

Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat
Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În viața fiecăruia om, există momente mai puțin plăcut și necazuri care continuă să apară, dar o rugăciune puternică te poate ajuta să treci mai ușor peste orice obstacol.

În cele mai grele situațții din viața ta, tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea făcătoare de minuni cu efect imediat, despre care se consideră că este una dintre cele mai puternice. Creștinii rostesc această rugăciune pentru sănătate, alungarea relelor, liniște, iubire, înțelegere în familie.

Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat

„Stăpâne, Doamne Iiuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule (Conducătorule) a toate, Sfânt și slăvit ești, Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu cel care locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi, revarsă ploaia la bună vreme peste tot pământul și fă-l să

dea roadele lui, copacii și viile să-și dea deplin rodul lor, femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecului, acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești.

Și dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea PreaSfântului Tău nume.

Citeste si: Rugăciune către Îngerul tău păzitor. Părintele Cleopa a transmis că face minuni

Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat
Rugăciune făcătoare de minuni cu efect imediat[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rugăciune către Sfantul Prooroc Ilie. Cum să te rogi pentru sănătate și alungarea relelor

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul, și dezleagă pe robul Tău (numele), de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare sau cu fier sau cu piatră. Sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor, sau cu al peștilor.

Sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte. Sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți). Sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în clipa această, Doamne, cu puterea Ta cea mare. Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfarmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele), păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești. Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice.

Citeste si: Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor

Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele). Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul robul Tău cu toți ai casei mele și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si