Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor

Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor. În cele mai grele momente din viața noastră și nu numai, simțim nevoia de a cere ajutorul Maicii Domnului și îngerului nostru păzitor, pentru a ne apăra de rele și a ne aduce doar lângă oameni calzi și cu sufletul curat. Așadar, iată două rugăciuni pe care le poți rosti la orice oră din zi și din noapte, atunci când ești în suferință sau ai necazuri.

Author: Alina Raducu joi 08 iulie 2021 , 10:50

Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor
Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor. Aceste două rugăciuni te vor liniști și îți vor dărui speranța că totul se va schimba în bine.

Rugăciune de mulțumire către Maica Domnului

„Preasfanta Fecioara, Preacurata Maica Nascatoare de Dumnezeu, Iti multumesc ca ne esti si noua Mama Buna, Iubitoare si Grabnic Ajutatoare! Iti multumesc pentru toate icoanele Tale facatoare de minuni si pentru tot Harul care se revarsa prin ele! Iti multumesc Maicuta pentru toate comunicarile Tale sfinte, pentru sanatate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mama Iubitoare fata de noi toti! Iti multumesc ca nu ne lasi prada celui rau, ci ne aperi si ne acoperi sub Sfant Acoperamantul Tau!

Iarta-ma, Maicuta, pentru multele mele pacate si, Te rog, ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru toate greselile mele din aceasta viata! Iti multumesc ca Te rogi pentru noi si ca duci rugaciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca sa ne ajute sa trecem din viata aceasta la viata vesnica! Iti multumesc, Maicuta, ca Te rogi pentru intoarcerea la credinta a celor din familia mea, dar si a celor care-L cauta pe Dumnezeu si inca nu L-au gasit! Iti multumesc, Maicuta, pentru grija Ta de Mama, pentru iubirea Ta sfanta si pentru tot ajutorul Tau! Si eu Te iubesc, Te preamaresc si Iti multumesc pentru toate! Amin!”.

Citeste si: Calendar ortodox 6 iulie 2021: Sf. Sisoe cel Mare. Ce NU ai voie să faci în această zi sfântă?

Rugăciue de mulțumire către îngerul păzitor

„Sfinte Ingere, cel ce stai inaintea pa­ti­masului meu suflet si al vietii me­le celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfranarea mea. Nu da loc dia­volului celui viclean, ca sa-mi sta­paneasca cu silnicie acest trup mu­ritor. Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la ca­lea man­tuirii…

Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor
Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului şi îngerul păzitor[Sursa foto: doxologia]

Citeste si: Cine a fost Sfantul Sisoe si ce minuni a facut acesta

Asa, Sfinte Ingere al lui Dumne­zeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ti­calos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi. Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu niciun pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale. Amin!”.

Citeste si: Calendar ortodox iulie 2021: Ce sărbătoare e azi?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si