Rugăciune pentru sănătate. Te va proteja de toate bolile

Rostite la vremea lor, rugăciunile pot vindeca mintea, sufletul, dar și trupul.

Author: Petru Luca vineri 28 august 2020 , 15:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rostite la vremea lor, rugăciunile pot vindeca mintea, sufletul, dar și trupul. Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate și de de situaţii negative sau probleme care ne rămân adânc întipărite în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul.

Astfel, în unele cazuri, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală, cât şi cea fizică.

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie

În rândurile ce urmează redăm o rugăciune puternică pentru sănătate, care te va proteja de toate bolile. 

”Doamne, către Tine îmi deschid sufletul, în Tine am nădejde și credință și cu a Ta putere ma întăresc în fața necazurilor vieții.

Citeste si: Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni- wowbiz.ro

Căile Tale, Doamne, arată-mi și cărările Tale ma învață. Binecuvântarea Ta, care Cuvântul ai zidit în lume, să fie pururea cu mine și familia mea.

Doamne, nori grei de suferință s-au abătut asupra capului meu, dă-mi mila Ta și iartă Doamne, păcatele mele, căci multe sunt. Ridică Doamne piatra grea ce îmi zdrobește umerii și lasă Lumina Sfântă să ne încălzească sufletele, mie și familiei mele. Alungă Doamne toate nenorocirile și dă-ne în schimbul lor Iubirea Ta eternă. Vindecă Doamne suferințele mele și ale familiei mele.

La Tine, Preabunule Doamne, alerg și mă rog: vino grabnic și mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta și ne apără Doamne, pe mine și familia mea, de cel rău, de vrăjmași și de boli.

Mărire Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si