Maternitatea surogat plătită este legală în Rusia, dar practica a fost criticată de grupurile religioase pentru că se comercializează nașterea copiilor.

Rusia interzice străinilor să mai folosească mamele sale surogat

Unul dintre coautorii proiectului de lege, care a fost adoptat aproape în unanimitate în prima sa lectură, a spus că o astfel de legislație este necesară pentru a proteja copiii născuți în Rusia.

„Nu știm cine sunt părinții lor, așa-numiții lor „mamă” și „tată” și de ce își cumpără un copil”, a spus Vasily Piskaryov.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 90. Ofensiva rusă în Donbas încetinește, la trei luni de la invazia armatei lui Putin. Anunțul lui Zelenski: următoarele săptămâni vor fi dificile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Piskaryov a spus că aproximativ 40.000 de copii născuți din mame surogat în Rusia au părăsit țara pentru a fi crescuți de străini.

Proiectul de lege mai trebuie să fie supus la încă două lecturi, să fie revizuit de camera superioară a parlamentului și semnat de președintele Vladimir Putin.

Rusia anunță că impune sancțiuni Statelor Unite

Moscova anunță că impune sancțiuni împotriva președintelui SUA, Joe Biden, și a altor oficiali americani, printre care șefii CIA și Pentagonului.

De asemenea, pe listă este și fiul președintelui american, Hunter Biden, dar și Hillary Clinton. Lista a fost publicată de Ministerul rus de Externe.

Citeste si: Alianța care sperie Occidentul. "Rusia se va concentra pe dezvoltarea relaţiilor cu China", spune Serghei Lavrov

 Ministerul rus de Externe a precizat, într-un comunicat citat de Tass, că această măsura a fost luată „ca răspuns la o serie de sancțiuni fără precedent care interziceau, printre altele, intrarea în Statele Unite a înalților oficiali ai Federației Ruse”.

Cei vizați nu pot intra în Rusia, scrie hotnews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si