S-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu. Inima jurnalistei a fost examinată. Vezi ce au aflat autoritățile

Inima Cristinei Țopescu a fost disecată pentru a se afla o posibilă cauză a morții sale. Intervenția a durat mai bine de două ore, iar organul jurnalistei a fost studiat macroscopic. Doi polițiști judiciariști de la IPJ Ilfov au filmat întregul proces anatomic.

G.B., miercuri 22 ianuarie 2020 , 13:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Miercurea trecută a avut loc procesul de necropsie al inimii Cristinei Țopescu. Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au stabilit o posibilă cauză a decesului.

Anomaliile descoperite în cadrul intervenției au fost concluzionate de specialiști. Cristina Țopescu avea inima mai grasă decât era normal, lucru ce a dus la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, conform medicilor.

Citeste si: Cristina Țopescu, uitată la doar o săptămână după incinerare. Vezi ce s-a întâmplat cu cenușa prezentatoarei TV

S-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu. Inima jurnalistei a fost examinată, vezi ce au aflat autoritățile

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic”, au transmis surse medicale, pentru libertatea.ro.

De asemenea, medicii au spus că au recoltat probe suplimentare de laborator: „Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”.

Examinarea inimii jurnalistei a scos la iveală faptul că între mușchii cordului se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace. Doi polițiști judiciariști de la IPJ Ilfov au filmat întreaga intervenție medico-legală, inclusiv momentul când organul vedetei TV a fost reintrodus în corp.

S-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu. Inima jurnalistei a fost examinată, vezi ce au aflat autoritățile

Citeste si: Cât de afectată a fost Cristina Țopescu de moartea tatălui său! Dezvăluiri cutremurătoare făcute acum de prietena fostei jurnaliste

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost dat familiei pentru a fi depus la capela Cimitirului Bellu, din Capitală. Ziarista a fost incinerată joi, la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, însă cenușa ei nu a fost ridicată nici acum.

Citeste si: Adevărul neștiut despre mama Cristinei Țopescu. Femeia locuia în București, vezi care e motivul pentru care nu și-a sunat fiica de sărbători

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si