S-a aflat ce a făcut în minister Cristina Țopescu în ultima ei zi de lucru! Vedeta tv a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni

Celebra prezentatoare tv Cristina Țopescu a încetat din viață în ianuarie, la doar 59 de ani. Vedeta era consilier personal în Ministerul Sănătății.

Petru Luca, duminică 08 martie 2020 , 10:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cunoscuta prezentatoare tv Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Fata celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a murit vegheată de o căţeluşă împuşcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola. ”Discuția despre dacă a căutat-o sau nu cineva în ultimele săptămâni este pur și simplu o tâmpenie. Dacă un om pe care tu îl știai în putere nu îți răspunde la telefon de Revelion, te gândești că e mort sau mai degrabă că e undeva cu gălăgie și nu aude telefonul? Zău că nu are sens să alunecăm pe panta asta. Cristina a fost iubită. PUNCT. De ce trăia singură, asta nu e treaba niciunuia dintre noi. OK?”, a scris prezentatoarea de televiziune, şi ea o amică de-a Cristinei.

Citeste si: A colaborat soţia lui Cristian Ţopescu cu Securitatea? Christel a avut numele conspirativ de “Laura” şi şi-a supravegheat colegii de facultate!

Citeste si: Fratele de la Milano al Cristinei Ţopescu a băgat spaima în apropiaţi din cauza coronavirusului: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

”A murit vegheată de Șiba, cățelușa cu 11 alice în ea, pe care Cristina a salvat-o. Șiba și-a dat ultima suflare lângă Cristina. Era un om foarte sensibil, blând. Uneori, vorbeam până în zori. Nu era singură ea ca om, nu din cauza ei. Era singurătatea unui om care nu are o familie și e absolut normal. Era un om iubit, nu aveai cum să nu o placi! Nu a mai răspuns la mesaje din 26 decembrie. Mulți ne-am gândit că are o perioadă în care vrea să fie singură, că e afectată de ceea ce se întâmplă cu animalele în aceste zile. Ultimul mesaj i l-am dat de Revelion și nu am primit niciun răspuns”, a explicat apoi Florin.

Vineri, 20 decembrie 2019, în ultima ei zi petrecută la Ministerul Sănătății, unde era consilier personal al unui secretar de stat, Cristina Țopescu a vorbit cel puțin trei ore cu două prietene care lucrau în sistemul de sănătate, una din provincie, iar celalaltă din Capitală. ”Aveam ca numitor comun dragostea față de animale, Cristina punea atât de mult suflet când vorbea de câinii fără stăpân încât te impresiona și pe tine! Chiar dacă nu te cunoștea, dacă auzea că ai o problemă cu ajutorarea unor animale aflate în suferință, intra imediat în priză: suna amici sau oficialități, încerca să rezolve, era incredibilă! În viața mea n-am cunoscut pe cineva cu un suflet atât de bun...Chiar dacă știa că nu poate schimba tot din temelii și că mișcă doar un pic lucrurile, ea își făcea datoria. Era adorabilă, un om rar și de o profunzime extraordinară”, ne-a declarat una dintre orietenele cu care Cristina Țopescu și-a petrecut ultima ei zi în minister.     

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si