S-a aflat cine era tânărul care a ars de viu după ce şi-a făcut selfie pe vagonul unui tren: "S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă"

S-a urcat pe vagonul unui tren pentru a realiza cel mai spectaculos selfie, însă, din păcate, şi-a găsit sfârşitul.

Author: M. P. marți 13 noiembrie 2018 , 20:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oamenii legii l-au identificat pe tânărul care a murit ars de viu. Băiatul era un elev de 15 ani din localitatea Brusturoasa, care învăţa la un liceu profesional din Oneşti. El se afla în "Săptămâna altfel", de aceea anchetatorii verifică să afle dacă adolescentul era în timpul programului şcolar atunci când s-a produs tragedia.

"Am fost solicitaţi să intervenim în Gara Oneşti unde se pare că un tânăr s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren de marfă pentru a-şi face un selfie, linia fiind electrificată şi alimentată cu 27.000 de volţi. În momentul în care s-a urcat pe vagon s-a produs un arc electric iar tânărul a fost electrocutat, a luat foc şi a murit carbonizat. Pompierii care au intervenit au aşteptat scoaterea de sub tensiune a liniei electrice, pentru că, altfel, ar fi fost foarte periculos.”,

a spus Andrei Grecu, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

„Se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc acest nefericit incident şi s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a spus Cătălina Creţu, purtător de cuvânt IPJ Bacău.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si