S-a aflat cine este tânărul care s-a aruncat în Dunăre, de pe podul de la Cernavodă

Salvatorii îl caută și la această oră pe tânărul care s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă.

M. P., vineri 28 decembrie 2018 , 13:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Băiatul se întorcea cu familia de la munte, joi seara. El și-a rugat unchiul să oprească mașina pentru a-și face nevoile și s-a aruncat direct în Dunăre. Rudele îngrozite au alertat imediat autoritățile. La fața locului au ajuns și scafandrii care au căutat ore în șir în apele fluviului. Din cauza vremii, salvatorii au fost nevoiți să oprească operațiunile de căutare.

Băiatul care s-a aruncat în Dunăre se numeşte Alexandru Vlădică, are 24 de ani şi este din Constanţa.

Aseară, tânărul se întorcea cu familia de la munte şi a cerut să oprească puţin pentru nevoi fiziologice. În momentul în care a coborât din autoturism, băiatul s-a aruncat în Dunăre. 

Pompierii caută persoana dispărută inclusiv pe mal, întrucât nivelul Dunării este foarte scăzut.

Povestea de viață a lui Alex este una tristă. Băiatul ar fi fost abandonat la naștere și adoptat ulterior de actualele rude. Mai mult, el ar fi avut încă o tentativă de de suicid în trecut. Băiatul era depresiv în ultima perioadă, mai ales că își pierduse recent locul de muncă. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si