În urma impactului puternic, bolidul de lux s-a rupt în două. Doi dintre bărbați au rămas încarcerați, în timp ce alți doi au fost aruncați în afara autoturismului, la câțiva metri.

Citeste si: Ciprian Tătăruşanu este blestemat, într-un singur an i-au murit doi colegi! Davide Astori a făcut infarct, în timp ce Emiliano Sala s-a prăbuşit cu avionul!

Un martor a oprit și a sunat la 112.

Cei din zonă îi cunoșteau pentru că cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani erau lăutari. În această dimineață ei se întorceau de la Revelionul lăutarilor, eveniment care s-a desfășurat în Alexandria.

Intervenție dificilă pentru salvatori

Conform ISU, doi dintre cei patru bărbaţi se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, care se aflau pe locurile din față, erau incarcerați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotești, cu un SMURD și o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbați si două echipaje de la

poliție.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul șoferului din Cluj care a provocat accidentul în care a murit Gabriela

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, din cauza vitezei excesive, şoferul BMW-ului a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a sensului de mers.

Sursa foto: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si