Noi îți prezentăm prețul biletelor pentru cele mai tari festivaluri ale verii, Untold și Neversea. Prețul pentru patru zile. 

Cât costă să mergi la Untold

Prețul pentru patru zile și patru nopți de distracție este de 159 de euro, dacă alegi să cumperi biletul din timp, dar în preț nu sunt incluse și taxele, iar 199 de euro dacă plătești la fața locului.

Citeste si: VIDEO- Rapperul Tyga vine în această vara la Neversea. Vezi lista completă a artiștilor care vor cânta la festival

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru cei ce își doresc o experiență unică, prețul pentru un abonament VIP este de 340 de euro, fără taxe incluse, dacă cumperi biletul acum, iar 399 de euro de la festival. 

Cât costă să mergi la Neversea

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie. Pentru patru zile de distracție, prețul actual este de 134 de euro, fără taxe incluse, și 184 de euro la fața locului, dar taxele nu sunt nici aici incluse. 

Citeste si: Justin Bieber suferă de o boală misterioasă. Artistul și-a amânat turneul: ”Nu îmi vine să cred că spun așa ceva... Boala se inrăutățește”

Pentru un abonament VIP de patru nopți și patru zile plătești 260 de euro, fără taxe incluse, dacă achiziționezi de acum biletul și tot 260 de euro de la festival, plus taxele ce trebuie să le achiți. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si