Justin Bieber  se luptă cu o boală misterioasă și nu își poate susține concertele pe care le avea programate. Artistul a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde a explicat în amănunt de ce a fost nevoit să își amâne turneul.

Justin Bieber suferă de o boală misterioasă

„Nu îmi vine să cred că spun așa ceva.

Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). ”, a spus artistul, pe rețelele de socializare.

Așadar se pare că Bieber și-a amânat turneul până la o dată care, cel puțin pentru moment, nu a fost comunicată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul Saga. Agentul este cercetat și într-un dosar de corupție

„Mi s-a părut mai greu decât de obicei. Cred că motivul pentru care am decis să împărtășesc asta este pentru că știu că, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt așa. Și știu că mereu mă face să mă simt mai bine când vorbesc cu alți oameni, despre sentimentele mele.

Voiam să vă spun că nu sunteți singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, vă trimit multă iubire”, a declarat soția lui Justin Bieber, Hailey, prin intermediul rețelei TikTok.

Hailey și Justin Bieber, gata să devină părinți

Hailey și Justin Bieber își doresc de foarte multă vreme un copil. Acum, se gândesc din ce în ce mai mult la viitorul lor și la faptul că vor să devină părinți.

Citeste si: VIDEO| Incident neplăcut la concertul lui Maluma, de la București. O româncă și-a aruncat lenjeria intimă pe scenă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si