S-a trezit cu poprire pe salariu "din greseala". Cosmarul prin care trece un barbat din Focsani din cauza unui functionar public

O greseala facuta cel mai probabil de un functionar l-a scos pe un focsanean bun de plata cu 4200 de lei. Omul spune ca traieste un adevarat cosmar dupa ce a aflat ca trebuie sa i se puna poprire pe salariu, mai ales ca datoriile imputate sunt pe o adresa la care barbatul nu a locuit niciodata.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D joi 18 mai 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"42 de milioane cu totul! M-am dus la primarie, m-am dus la Cup, ala nu ma baga in seama, ala nu ma baga in seama. O greseala facuta... De cine a facut-o!"

O GRESEALA DE 4 200 DE LEI?
 
Vasile Danae a locuit, o vreme, intr-o locuinta sociala, pana saracia l-a facut sa ia drumul strainatatii.

Cand s-a intors, toti banii stransi i-a dat pe un apartament. A respirat usurat cand si-a gasit si un loc de munca, insa o veste primita de curand i-a taiat rasuflarea!

Vasile Danae- M-am trezit la serviciul unde lucrez, la o vulcanizare ca i-a venit patronului sa-mi puna impunere pe salariu pentru ca am de platit niste bani la CUP, dintr-un bloc unde am locuit eu pana in 99.  Facturi facute din 2009, prestari servicii la CUP, facturi din 2011-2014. 42 de milioane cu totul.

Barbatul spune ca ar fi platit si ultimul leu, daca el consuma apa de pe factura... Numai ca de 10 ani, nu mai locuieste in acel bloc. Colac peste pupaza, de parca problemele nu erau destule, in documente figureaza alt apartament!
 
Vasile Danae: Eu am locuit la apartamentul 29, ei mi-au trimis pe 30. Ei mi-au dat numai aiurea, pe adresa veche si gresita.
 
Dosarul cu date incurcate a ajuns de la instanta la executorul judecatoresc.
 
Corneliu Bercariu- executor judecatoresc- Din ce rezulta din hotarare este o eroare de adresa, in loc de apartament 30, ar fi trebuit apartament 29.

Cu privire la perioada nu ma pot pronunta, nestiind exact contractul, pe ce perioada a fost incheiat sic and au incetat efectele contractului.
 
Reprezentantii primariei Focsani recunosc greseala si incearca sa afle a cui e. Pana se dumiresc ei, focsaneanul se chinuie sa scape de poprirea pe salariu. Mai exact, barbatul trebuie sa faca o contestatie la executare, in urma careia instanta ar putea sa-i anuleze datoriile si penalitatile.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si