S-au dus vremurile cand Columbeanu era un afacerist de succes! Acum, se afla pe lista datornicilor la stat cu o suma de peste 60.000 de lei

Desi cand e vorba despre fiica sa, Irinel Columbeanu nu pare a avea probleme financiare, datoriile acestuia cresc. Pe cea mai recenta lista a datornicilor facuta publica de ANAF la finalul lunii septembrie, afaceristul de la Izvorani are, pe numele sau, o datorie totala de peste 60.000 de lei.

C.L., sâmbătă 18 noiembrie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este a doua oara cand ANAF face publica lista cu persoanele fizice care au o datorie la stat de peste 15.000 de lei. Si de data aceasta, Irinel Columbeanu figureaza cu o datorie totala de peste 60.000 de lei (la bugetul asigurarilor sociale, la cel de sanatate si la cel de stat).

Sunt ani buni de cand se stie ca situatia financiara a lui Irinel Columbeanu nu mai este una prea buna. Dupa ce afacerile sale au dat faliment, una cate una, Columbeanu a ajuns sa fie executat de banci. Necazurile lui Columbeanu au inceput dupa ce a pierdut un proces cu o banca ce i-a acordat un imprumut de sapte milioane de euro. Executorii i-au luat atunci nu mai putin de 170.000 mp de teren din Ciolpani, in contul creditelor restante. Pentru a-si proteja parte din avere, Irinel i-a donat-o tatalui sau. Asa a facut si cu vila de la Izvorani, acolo unde a locuit in perioada mariajului cu Monica si unde sta acum cu fiica Irina. 

Chiar daca situatia financiara nu mai este una solida, Irinel Columbeanu isi rasfata fiica. El plateste o mica avere pentru studiile Irinei - fetita in varsta de 11 ani invata la liceul francez din nordul Bucurestiului, unde taxele de scolarizare nu sunt la indemana oricui. Astfel, conform site-ului liceului, taxa de inscriere este de 1.600 de euro, iar taxele anuale la clasele primare sunt de 4.980 de euro, la care se adauga 438 de euro pentru masa servita la cantina, ceea ce inseamna un total de 5.418 euro.

Mai mult chiar, desi are datorii imense la stat, Irinel Columbeanu a achizitionat, de curand, pentru fiica sa, un apartament cu trei camere, a carui valoare este de 100.000 de euro. Locuinta se afla intr-un bloc care va fi definitivat in primavara lui 2018.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si